Surivor Βαλαβάνη: Τι είπε για Αγγελόπουλο και Βασάλο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Ιουλίου 01, 2017

Surivor Βαλαβάνη: Τι είπε για Αγγελόπουλο και Βασάλο

Δείτε τι είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Βασάλο και Ντάνο. Η ίδια μπορεί να αποχώρησε από το Survivor, αλλά νιώθει πολύ τυχερή για όσα έζησε.

Καλεσμένες στην εκπομπή Survivor Panorama ήταν σήμερα η Σάρα Εσκενάζυ και η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου. Τα δύο κορίτσια σχολίασαν την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, ενώ έδειξαν και πλάνα για την πρώην παίκτρια που δεν τα είχαμε ξαναδεί.

Συγκεκριμένα, η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ μετά την αποχώρησή της έκανε δηλώσεις στις κάμερες του Survivor και μεταξύ άλλων μίλησε για τις εμπειρίες που έζησε. "Έζησα πραγματικά μια τρομερή εμπειρία. Είχε μέσα πείνα, κρύο πολλούς αγώνες, πολλές εντάσεις, πολλά γέλια, λύπες, χαρές. Είμαι πάρα πολύ ευλογημένη που μπήκα σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται Survivor. Με έκανε να εκτιμάω πάρα πολλά πράγματα, τα οποία μπορεί να τα θεωρούμε δεδομένα, αλλά δυστυχώς δεν είναι. 4,5 μήνες τώρα το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που να έχεις μια αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό."

Και συνέχισε: "Το Survivor με έκανε να εκτιμάω πράγματα. Το να έχεις να φας λίγο ρύζι ή μόνο μία καρύδα, ενώ στο σπίτι σου έχεις άπειρο φαγητό, αλλά να μην θες να το φας εκείνη τη στιγμή, ή το να κρυώνεις, να βρέχεσαι και να πρέπει να κάτσεις κάτω από τη βροχή γιατί δεν έχεις που αλλού να πας, σε κάνει αυτόματα να εκτιμάς πράγματα, να ζεις με αυτό και να παλεύεις".

Αμέσως μετά, είπε τη γνώμη της σχετικά με το ποιοι παίκτες θα μείνουν στον τελικό: "Θεωρώ ότι ο Ντάνος είναι ένας από τους δύο νικητές που μπορώ εγώ να βάλω στην πρώτη θέση. Ο άλλος είναι ο Κωνσταντίνος γιατί και αυτός έχει αποδείξει ότι έχει ανέβει πάρα πολύ αγωνιστικά. Είναι ένα ήρεμο παιδί που δεν δημιουργεί εντάσεις, πολύ προσγειωμένο. Θεωρώ ότι αυτοί οι δύο θα φτάσουν μέχρι το τέλος".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add