Πιρπιριμια (γλυστρίδα μαρινάτη) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2017

Πιρπιριμια (γλυστρίδα μαρινάτη)


Υλικά
Γλυστρίδα
Ελαιόλαδο
Ξύδι από λευκό κρασί 

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τη γλυστρίδα, την πλένουμε και την ζεματίζουμε σε βραστό νερό για 5 δευτερόλεπτα. Τη στραγγίζουμε, τη ρίχνουμε αμέσως και παγωμένο νερό, στραγγίζουμε πάλι καλά, τη βάζουμε σε γυάλινο μπολ και τη σκεπάζουμε με ελαιόλαδο και λίγο ξύδι. Την αφήνουμε ένα 24ωρο εκτός ή εντός ψυγείου ανάλογα με τη θερμοκρασία, πριν την καταναλώσουμε σαν μεζέ μαζί με ούζο.

το διαβάσαμε στο: http://www.athinorama.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add