Survivor: Αποχώρησε η Ευριδίκη Βαλαβάνη -Εμεινε εκτός τελικού - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017

Survivor: Αποχώρησε η Ευριδίκη Βαλαβάνη -Εμεινε εκτός τελικού

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη ήταν αυτή που αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Πλέον, απέμειναν στο παιχνίδι μόνο άνδρες, ένα βήμα πριν τον τελικό... 

Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μάριος Πρίαμος είχαν κερδίσει τα δύο κολιέ της ασυλίας και οι παίχτες του Survivor βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για την ψηφοφορία και την αποχώρηση.

Η κάλπη έβγαλε ως πρώτο υποψήφιο τον Γιάννη Σπαλιάρα με τέσσερις ψήφους. Στη συνέχεια ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδειξε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για δεύτερη υποψήφια, ενώ ο Μάριος Πρίαμος τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Έτσι, με βάση την ψηφοφορία του κόσμου πριν από μερικές εβδομάδες η Βαλαβάνη είχε συγκεντρώσει το χαμηλότερο ποσοστό σε σχέση με τους Σπαλιάρα και Ντάνο.

Σήμερα κρίθηκε και η δεύτερη ασυλία για την ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί στο συμβούλιο του νησιού. Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στη μάχη και έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να την πάρουν.

Ο Μάριος Ιωαννίδης, τελικά, ήταν ο μεγάλος νικητής του αγωνίσματος και εξασφάλισε την παραμονή του στο παιχνίδι. Ο Κύπριος, μάλιστα, πήρε τη νίκη με πανηγυρικό τρόπο, καθώς δεν έχασε ούτε μία φορά.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο παίκτης του Survivor που κέρδισε την πρώτη ασυλία, αλλά και ένα γεύμα από τα χεράκια του Βασίλη Καλλίδη. Οι παίκτες ρίχτηκαν στον στίβο της μάχης με κλειστά τα μάτια και στον τελικό έφτασαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο μισθοφόρος.

Νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και στο έπαθλο αποφάσισε να πάρει μαζί του τον Μάριο Ιωαννίδη και την Κωνσταντίνο Βασάλο.



Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: