H Άλκηστις Μαραγκούδη αποκαλύπτει: Πόσες αιτήσεις έχουν δεχθεί για το «Survivor 2»; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017

H Άλκηστις Μαραγκούδη αποκαλύπτει: Πόσες αιτήσεις έχουν δεχθεί για το «Survivor 2»;

Ο Aστέρας Ραχούλας ρίχνει αυλαία, η Πάνια συνεχίζει και του χρόνου Epsilon και η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποχαιρετήσε το κοινό της για 12η χρονιά. Όλη η Ελλάδα σε τηλεοπτικό… αναβρασμό. 

Οριστικό τέλος έρχεται για την κωμική σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας». Στις 26 Ιουνίου λοιπόν τελειώνει τοπρωτάθλημα για τον «Αστέρα Ραχούλας». Ο Alpha αποφάσισε να μη δώσει παράταση για την επόμενη σεζόν στην κωμική σειρά, η οποία θα σταθεί για τελευταία φορά στησέντρα της prime time τη μεθεπόμενη Δευτέρα.

Το «Πάμε Πακέτο» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν. Την περασμένη Πέμπτη η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποχαιρέτησε το ελληνικό κοινό (στην Κύπρο η εκπομπή προβάλλεται με καθυστέρηση) και ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά.«Και ήρθε η ώρα να πούμε, όχι απλά καληνύχτα, αλλά το καλό καλοκαίρι, εις το επανιδείν, θα τα πούμε μαζί την επόμενη σεζόν. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που και σε αυτό το ταξίδι μετά από 12 χρόνια ήσασταν συνοδοιπόροι. Σας ευχαριστώ για τα συναισθήματα που μου δίνετε το δικαίωμα να μοιράζομαι μαζί σας. Σας ευχαριστώ για την αποδοχή, την αγάπη, τα καλά λόγια. Ελπίζω να συνεχίσω να σας εμπνέω σε αυτό το κομμάτι και να πορευτούμε μαζί και την επόμενη χρονιά. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες μου…», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Ακόμα δεν έχει τελειώσει τo ριάλιτι επιβίωσης και ήδη η παραγωγή δέχεται αιτήσεις για το «Survivor 2». Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη καλεσμένη στο «Survivor Πανόραμα» αποκάλυψε ότι δεν ξέρει αν το δεύτερο παιχνίδι επιβίωσης θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι αιτήσεις είναι χιλιάδες. Συγκεκριμένα είπε: «Ακούω κάτι αριθμούς 22.000, 30.000 αιτήσεις και ακόμα δεν έχουμε βγάλει το τρέιλερ». Άρα καταλαβαίνετε τι θα γίνει όταν το τρέιλερ κάνει την εμφάνισή του.

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Βίκυ Καγιά και αποκάλυψε τι θα κάνει του χρόνου στην τηλεόραση. «Συνεχίζω και του χρόνου στο star με το shopping star», είπε ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και στις φήμες που την θέλουν να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή στο Star. «Δεν είναι αλήθεια, εμείς συνεχίζουμε κανονικά το shopping star με δύναμη και κάποιες αλλαγές», κατέληξε!

Η Αννίτα Πάνια συνεχίζει τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon και τη νέα σεζόν, ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές που την ακολουθούν πιστά τόσα χρόνια.

Μια ιδιαίτερη απόφαση πήρε ο ΣΚΑΪ για τον ημιτελικό και τον τελικό του X Factor. Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση. Σύμφωνα με τη Real, o ημιτελικός κι ο τελικός του θα γίνουν μέσα σε δύο συνεχόμενες μέρες, Πέμπτη και Παρασκευή και αυτό για να επισπευθούν οι διαδικασίες και το παιχνίδι να έχει τελειώσει μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Το «Μπρούσκο» ρίχνει αυλαία στις 10 Ιουλίου, καθώς ολοκληρώνει τον κύκλο του στην ελληνική και κυπριακή τηλεόρασημετά από τέσσερις σεζόν. Τα τελευταία γυρίσματα για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, έλαβαν χώρα το απόγευμα της περασμένης Τρίτης. Μάλιστα, η ΕβελίναΠαπούλια έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα, αποχαιρετώντας με τον δικό της τρόπο τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς. «Σήμεραείναι η τελευταία μέρα των γυρισμάτων στο Μπρούσκο. Πέρασα υπέροχα! Σας ευχαριστώ όλους και σας αγαπώ».

Πηγή : Περιοδικό Tv Μανία, τεύχος 1231

Δεν υπάρχουν σχόλια: