Η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής για τις 20.000 και το λογότυπο! - Magazino1

Breaking

Ανανεωμένος ιστότοπος. Καλώς ήλθατε

Welcome to Magazino1

ad4

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ad5

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής για τις 20.000 και το λογότυπο!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφείο Τύπου
Προς: Διευθυντή ιστοσελίδας airetos.gr

Κύριε Διευθυντά,
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Για την ενημέρωση των αναγνωστών σας, οφείλουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω σχετικά με τη διαδικασία για την ανάπτυξη του οδηγού της τουριστικής ταυτότητας (destination brand) της Αττικής :
1. Δεν πρόκειται για το απλό λογότυπο που χρησιμοποιείται από όλες τις Περιφέρειες στα διοικητικά έγγραφα αλλά για το τουριστικό λογότυπο για την προβολή του προορισμού.
2. Είχε προκηρυχθεί σχετικός διαγωνισμός, που παρά το χαμηλό του προϋπολογισμό, ήταν σύνθετος και με υψηλές απαιτήσεις. Ωστόσο ο διαγωνισμός δεν τελεσφόρησε λόγω του ότι οι προσφερθείσες προτάσεις κρίθηκαν ακατάλληλες για το σκοπό για τον οποίο προορίζονταν. Και αυτό σύμφωνα με τη γνώμη της αρμόδιας Γνωμοδοτικής Επιτροπής που αποτελείται από υπηρεσιακούς παράγοντες.
3. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, δεν υπήρχε άλλος τρόπος για την επίτευξη του επιδιωκόμενου αποτελέσματος, ως προς την τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Αττικής, παρά μόνο η προσφυγή στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
4. Έτσι, ο σημερινός προϋπολογισμός για τα 4 παραδοτέα είναι κάτω των 20.000 ευρώ (είναι 16.129 ευρώ για την ακρίβεια). Ολόκληρη η σχετική απόφαση βρίσκεται αναρτημένη στη Διαύγεια.
5. Ειδικότερα τα τέσσερα παραδοτέα αφορούν: α) Σύστημα λογοτύπησης για το θεματικό και γεωγραφικό χαρτοφυλάκιο της Περιφέρειας Αττικής β) Εικαστικές εφαρμογές της νέας τουριστικής ταυτότητας της Περιφέρειας Αττικής γ) Συγγραφή 10 κειμένων για τη νέα τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Αττικής δ) Εκπόνηση εγχειριδίου για τη νέα τουριστική ταυτότητας της Περιφέρειας Αττικής (brand manual).
6. Τέλος, το ύψος του ποσού της ανάθεσης δεν θεωρείται υψηλό, αν μάλιστα ληφθεί υπόψη ότι η προηγούμενη Διοίκηση για το λογότυπο πλήρωσε 138.000 ευρώ.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής

και ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής για την άμεση επικοινωνία, ώστε να προβούμε στη διόρθωση του άρθρου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: