Επιβεβαιώθηκε ο Τσακαλώτος για το «Survivor»: Σάρωσε σε τηλεθέαση το ριάλιτι επιβίωσης - Magazino1

Breaking

ad2infeed

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Επιβεβαιώθηκε ο Τσακαλώτος για το «Survivor»: Σάρωσε σε τηλεθέαση το ριάλιτι επιβίωσης

Το ντέρμπι των Ελλήνων και Τούρκων «Survivor» μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών- Τα σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης του χθεσινού επεισοδίουΑπό το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, έκανε μία πρόβλεψη για τη σαρωτική επιτυχία του χθεσινού επεισοδίου του «Survivor». 

Με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, θέλοντας να... πείσει τους βουλευτές στην αίθουσα της Ολομέλειας να ηρεμήσουν και να κατευνάσει τα πνεύματα, μετά την ομιλία του Πάνου Καμμένου, είπε: «Έτσι κι αλλιώς μόνοι μας είμαστε, οι εννιά στους δέκα βλέπουν Survivor. Έχουν τελειώσει οι ομιλητές, οι αρχηγοί του κόμματος, οπότε δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις!».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επιβεβαιώθηκε καθώς το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης με το ντέρμπι των Ελλήνων και Τούρκων «Survivor» σάρωσε σε τηλεθέαση. Το επεισόδιο σημείωσε τηλεθέαση στο γενικό κοινό 45% ενώ στο δυναμικό κοινό άγγιξε το ποσοστό του 60,4%!

Όσο οι Έλληνες «Διάσημοι» και «Μαχητές» πάλευαν ενάντια στους Τούρκους αντιπάλους τους, η τηλεθέαση άγγιξε και το ποσοστό 72,1%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

share

ad5