Πασά κεφτές - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017

Πασά κεφτές

Αποτέλεσμα εικόνας για πασα κιοφτε

μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι 
1 ποτήρι κρασιού ρύζι
αλάτι, πιπέρι, λάδι
μα'ι'δανό
1 πουμαρό
1 αυγό
1. Βάζουμε τον κιμά σε λεκάνη και ρίχνουμε το αυγό. αλάτι , πιπέρι, το κρεμμύδι αλεσμένο, το ρύζι και το μα'ι'δανό. Ζυμώνουμε και πλάθουμε μπαλάκια.
2. Βάζουμε 3 ποτήρια νερό νερό στην κατσαρόλα και ρίχνουμε το λάδι, αλάτι, και τη ντομάτα.
3. Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια και τα ρίχνουμε στη σάλτσα που πρέπει να τα σκεπάζει.
4. Βράζουμε για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add