Υλικά: 
1 κιλό χοιρινό κρέας (σπάλα ή μπούτι ή μπριζόλες) 
ελαιόλαδο (για να αλείψουμε το κρέας) 
6 μακρόστενες πράσινες πιπεριές σε ροδέλες 
8-10 φέτες κασέρι 
7 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 
αλάτι-πιπέρι 
ρίγανη 

Εκτέλεση: 
Πλένουμε και σκουπίζουμε το κρέας.
Το αλατοπιπερώνουμε και το πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Στρώνουμε το κρέας σε ένα μεγάλο πυρίμαχο γυάλινο σκεύος, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και από πάνω τις μισές πιπεριές.
Κατόπιν καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με φέτες κασέρι.
Τοποθετούμε πάνω από το κασέρι φέτες ντομάτας, και πάνω από αυτές πάλι πιπεριές.
Τέλος ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 2-2 /1/2 ώρες σε σιγανό φούρνο στους 180°C στον αέρα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Αναζήτηση στο magazino1

Translate

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
Top