Στη μονομαχία των δυο δικεφάλων, νίκησε αυτός του Βορρά. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Μαΐου 06, 2017

Στη μονομαχία των δυο δικεφάλων, νίκησε αυτός του Βορρά.

Με ένα αμφισβητούμενο γκολ στο 81΄ "πάγωσε" την ΑΕΚ και πανηγύρισε ένα κύπελλο Ελλάδας, μετά από πολλά χρόνια.

Ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε το σκορ στο 24’ με σουτ του Μπίσεσβαρ, μετά από ατομική προσπάθεια και γύρισμα του Κάμπος, ο οποίος «χόρεψε» την άμυνα της ΑΕΚ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Γλύκος έκανε «δώρο» στην Ενωση την ισοφάριση. Ο Χριστοδουλόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή, ο διεθνής τερματοφύλακας έδειχνε να ελέγχει την μπάλα, αλλά την έχασε μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίκτυα. Απίστευτη γκέλα από τον Γλύκο. 

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου

Στο 81΄ο Ενρίκε (από πιθανή θέση οφσάιντ) με κεφαλιά, μετά από γέμισμα του Λέοβατς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, για να πανηγυρίσουν, με συνέπεια το ματς να διακοπεί για λίγο...

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν πρόλαβε...

"Τώρα θα πανηγυρίσουμε το κύπελλο, συγχαρητήρια σε όλους" είπε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος δικαιολογήθηκε για τις καθυστερημένες αλλαγές, λέγοντας ότι σκεφτόταν την πιθανότητα παράτασης.

Από την άλλη πλευρά, ο Χιμένεθ τα έβαλε με τη διαιτησία: Είναι ένα δύσκολο επάγγελμα η διαιτησία. Σε ένα παιχνίδι που θα έχανε όποιος έκανε τα περισσότερα λάθη, δυστυχώς τα έκανε η διαιτησία", είπε ο κόουτς της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add