Υλικά:
1κ.γαρίδες
1 αυγό χτυπημένο
αλατοπιπερο
πάπρικα, βούτυρο
1φλ.γαλέτα
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τις γαρίδες και τις βάζετε να βράσουν με το αλάτι για 5-6'.
Στραγγίζετε και καθαρίζετε και στη συνέχεια αναμιγνύετε το αυγό, αλατι, πιπερι,πάπρικα και 2 κουτ. απο το νερό των γαρίδων.
Βουτάτε μέσα στο μίγμα του αυγού τις γαρίδες και τις τυλίγετε σε γαλέτα. Τηγανίζετε με βούτυτο.
Σερβίρετε με σάλτσα ντομάτας.
1κ.γαρίδες
1 αυγό χτυπημένο
αλατοπιπερο
πάπρικα, βούτυρο
1φλ.γαλέτα
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τις γαρίδες και τις βάζετε να βράσουν με το αλάτι για 5-6'.
Στραγγίζετε και καθαρίζετε και στη συνέχεια αναμιγνύετε το αυγό, αλατι, πιπερι,πάπρικα και 2 κουτ. απο το νερό των γαρίδων.
Βουτάτε μέσα στο μίγμα του αυγού τις γαρίδες και τις τυλίγετε σε γαλέτα. Τηγανίζετε με βούτυτο.
Σερβίρετε με σάλτσα ντομάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου