Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 13/11 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2016

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 13/11

Η ζεστή αγκαλιά της οικογένειας ή των οικείων ανθρώπων, μπορεί να αποτελέσει σήμερα το σταθερό λιμάνι, που βοηθά στην αντιμετώπιση κάθε δύσκολης στιγμής! Πολλοί σήμερα θα νιώσουν πως δεν είναι μόνοι, πως δίπλα τους υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά τρέφουν αγνά συναισθήματα για αυτούς!


ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, η καθημερινότητα του ζωδίου σου θα αλλάξει προς το καλύτερο και πλέον θα είναι εφικτό τα σχέδιά σου να πραγματοποιηθούν. Δείξε ψυχραιμία και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, αποφεύγοντας να μεγαλοποιήσεις τα μικρά εμπόδια που θα προκύψουν. Τα πράγματα θα ολοκληρωθούν σε βάθος χρόνου. Συγκράτησε την έντασή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά θέματα που σε άγχωναν στη σχέση σου έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε ευνοήσει αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά πρόσεχε τα έξοδα που κάνεις.
ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει για το ζώδιό σου. Είναι επιτακτική η ανάγκη να οργανωθείς άμεσα και να αναλάβεις με σοβαρότητα τα καθήκοντά σου. Η συνέπεια που θα δείξεις θα καθορίσει το μέγεθος της επιτυχίας σου. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει, απασχολούμενος με άσχετες δραστηριότητες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τη σημερινή τελευταία μέρα της εβδομάδας, διώξε το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα και ασχολήσου λίγο με τα αισθηματικά σου. Χαλάρωσε και φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά άφησέ τα όλα αυτά για την εβδομάδα που έρχεται. Σήμερα χαλάρωσε, γιατί το έχεις πολλή ανάγκη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ακόμη, γι’ αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις σπατάλες.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, ευνοεί το ζώδιό σου και αξιόλογες ευκαιρίες θα σηματοδοτήσουν νέα ξεκινήματα που μπορούν να σε απογειώσουν. Την ερχόμενη περίοδο κάποια τυχαία γεγονότα θα γίνουν αφορμή να ενεργοποιηθούν υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες εδώ και καιρό. Φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν σε νέα ξεκινήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τα αισθηματικά σου. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και περάστε τη μέρα σας έτσι όμορφα όπως θα θέλατε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να τα βάλεις λίγο στην άκρη, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις αγχωθεί πάρα πολύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, στην πορεία όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πλανήτες φέρνουν μικροπροβλήματα στο ζώδιό σου, τα οποία όμως δεν θα πρέπει να σε καθηλώσουν σε απραξία. Προσπάθησε να διευθετήσεις τα ζητήματα που θα παρουσιαστούν, ώστε να μπορέσεις να οδηγηθείς σε θετικές εξελίξεις. Τα άστρα σού δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις τις σωστές κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις πολύ θετικές επιρροές της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με πολύ ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν δεν έχεις ταίρι, μην χάνεις το κουράγιο σου, γιατί με τις κινήσεις που κάνεις αυτή την περίοδο θα σου έρθουν τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις μεγάλο δυναμισμό. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις σπατάλες και να ξοδέψεις αλόγιστα χρήματα.
ΛΕΩΝ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, ευνοεί το ζώδιό σου και οι νέες προτάσεις που θα δεχτείς τώρα θα οδηγήσουν σε καινούργιες ευκαιρίες που δεν είχες στο μυαλό σου, αλλά που θα σε ανανεώσουν ευχάριστα. Τυχόν εκκρεμότητες του παρελθόντος θα τακτοποιηθούν με τον κατάλληλο προγραμματισμό και θα σου εξασφαλίσουν περισσότερο προσωπικό χρόνο, ο οποίος σου είναι απολύτως απαραίτητος.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και προπάντων να μην αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που θα έχεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, μην σκεφτείς δυσάρεστα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλύτερα και στην πορεία θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, οι εξελίξεις για το ζώδιό σου θα οδηγήσουν σε έντονες μορφές δράσης. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου, ούτως ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις νέες προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν. Οι συνεργασίες που θα προκύψουν τώρα θα κρύβουν παγίδες. Δείξε την απαραίτητη προσοχή, ώστε να αποφύγεις τον κίνδυνο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα τα πας πολύ καλά. Τη σημερινή Κυριακή θα την περάσεις ερωτικά και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις κάνει πολλές κινήσεις. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεχαστείς από όλα αυτά. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και στο μέλλον θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.
ΖΥΓΟΣ

Η αδυναμία σου, αγαπητέ Ζυγέ, να βάλεις τάξη στο κοινωνικό και στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνει αφορμή για σχόλια που θα εμποδίσουν τις αποφάσεις σου. Μείνε έξω από όλα αυτά, μέχρι να ξεθυμάνει η ένταση και να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πολλές δυνατότητες, επαγγελματικά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις όλα όσα σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, σταμάτα να κάνεις έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσοχή σου, αγαπητέ Σκορπιέ, εστιάζεται σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω θέματα που αφορούν τις άμεσες ανάγκες σου και την κάλυψή τους. Μην κάνεις πίσω τώρα που οι πλανήτες ευνοούν κάθε σου προσπάθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Κοίτα το μέλλον με αισιοδοξία και μην πιέζεσαι από άλλες καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν είναι στο σημείο που θέλεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, θα βελτιώσει την επικοινωνία σου. Γενικά, οι αποφάσεις που πήρες πρόσφατα σε έχουν γεμίσει υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα διαπίστωσες πως το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί όσο περίμενες. Άκου την καρδιά σου και ακολούθησε τη διαίσθησή σου ώστε να δώσεις λύση. Κάποιο μυστικό θα βγει στην επιφάνεια και θα σου δώσει τη βοήθεια που χρειάζεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα αν κανόνιζες μια εκδρομή για να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να απαλλαγείς από την αγωνία που έχεις για διάφορα επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που να σε ευχαριστούν.
ΑΙΓΙΚΕΡΩΣ

Μια παρεξήγηση με φιλικό πρόσωπο, αγαπητέ Αιγόκερε, θα πάρει δυστυχώς μεγαλύτερη έκταση από την αναμενόμενη. Η ρήξη ανάμεσα σε αγαπημένα σου άτομα είναι γεγονός και δυστυχώς στηρίζεται σε μία σειρά παρανοήσεων. Απόφυγε κάθε συμμετοχή σε αυτό.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εγγυάται ότι θα περάσεις αυτή την Κυριακή έτσι ακριβώς όπως θέλεις. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να γνωρίσεις το ταίρι που περίμενες τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε άσχημα και θα καταφέρεις και άλλα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις την Κυριακή σου όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα.
ΙΧΘΥΣ

Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, δίνει στο ζώδιό σου τις καλύτερες επιρροές του. Η επικοινωνία αλλά και η καθημερινότητά σου θα βελτιωθούν πολύ. Η δυνατότητα να δοθούν λύσεις σε σημαντικά ζητήματα θα βελτιώσει ουσιαστικά την ψυχολογία σου και θα δώσει προοπτικές βελτίωσης σε όλους τους τομείς. Αξιοποίησε την ευνοϊκή αυτή περίοδο για να βάλεις τις βάσεις της μελλοντικής σου εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Διώξε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου. Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν προβλέπονται ιδιαίτερα προβλήματα. Σήμερα φρόντισε να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add