ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΙΑΣΑΝ 23ΧΡΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2016

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΙΑΣΑΝ 23ΧΡΟΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.


Έντρομη η 23χρονη φοιτήτρια, μετέβη το πρωί της Κυριακής στην Ασφάλεια, και κατήγγειλε ότι, στις 6 το πρωί, ενώ καθόταν μαζί με έναν φίλο της στο προαύλιο του ΑΠΘ, δέχθηκαν επίθεση από τρεις αλλοδαπούς.
Σύμφωνα με όσα είπε άτομο των οικογενειών των δυο παιδιών, λίγα λεπτά και αφού έφυγαν από ένα φοιτητικό πάρτι, δέχθηκαν επίθεση από τρεις αλλοδαπούς, που τους απείλησαν με σπασμένα μπουκάλια. «Εμφανίστηκαν ξαφνικά και όρμησαν πάνω τους. Οι τρεις αλλοδαποί, κρατώντας στα χέρια τους μπουκάλια, τους απείλησαν, τους ζήτησαν χρήματα και μετά τους χτύπησαν. Το αγόρι κατάφερε να ξεφύγει και έτρεχε μέχρι να βρει την αστυνομία. Η κοπέλα έμεινε πίσω και βασανίστηκε σεξουαλικά από τους πρόσφυγες, που πήραν στη συνέχεια και όσα χρήματα είχε μαζί της» είπε άτομο που γνωρίζει το ζευγάρι.

Το ίδιο άτομο προσέθεσε: «Η κοπέλα δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των αλλοδαπών, που δεν δίστασαν να προβούν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της». Η νεαρή ειναι, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από αυτό που της συνέβη.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:  http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add