ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Ι.ΣΑΒΒΙΔΗ "ΚΟΠΗΚΕ" KΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΤΟΥ ITV CP MEGA TEΛΟΣ! Αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό των αδειών λόγω χρεών - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2016

ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Ι.ΣΑΒΒΙΔΗ "ΚΟΠΗΚΕ" KΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΤΟΥ ITV CP MEGA TEΛΟΣ! Αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό των αδειών λόγω χρεών


Αποκλείστηκαν από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες MEGA, ITV CP και Dimera Media του Ι.Σαββίδη.

Οι ιδιοκτήτες του MEGA, δεν κατόρθωσαν να προσκομίσουν εγκαίρως την απαιτούμενη βάσει του διαγωνισμού, ενημερότητα χρεών σε τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία κλπ.

Το μεγαλύτερο και σημαντικότερο από πολιτικής άποψης ελληνικό ιδιωτικό κανάλι, περνά, έτσι, την ιστορία.

Η κυπριακή εταιρεία «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» εκπροσωπείτο από τους δικηγόρους Φίλιππο Χατζηφιλίππου, Αθανάσιο Δάμη.


1.Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑ που ανήκει στην οικογένεια Κυριακού (ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ)
2. Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR CHANNEL που ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη (ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - STAR CHANNEL)
3. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑLPHA με μέτοχο πλέον τη Μαρία Κοντομηνά, κόρη του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά (ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ).
4. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ του επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου (ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΣΚΑΙ ΑΕ)
5. Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη (ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. - «EPSILON TV»)
6. Η εταιρεία «ΑLTER EGO» του εφοπλιστή, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
8. Η εταιρεία «ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Υπάρχει διάχυτη η εντύπωση ότι θα υπάρξουν συνεργατικά σχήματα στην τελική φάση και υπάρχει μία πιθανότη (μικρή, αλλά υπάρχει) και για πέμπτη άδεια.

Σύμφωνα με το σκεπτικό που παραθέτουν οι συγκεκριμένες αιτήσεις δεν προκρίθηκαν για την β' φάση των αδειοδοτήσεων καθώς είχαν κενά στους φακέλους που κατέθεσαν: Από ελλιπή στοιχεία φορολογικών ενημεροτήτων μέχρι μη προσκόμιση εγγράφων στα ελληνικά. 

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add