EUROVISION 2016: Το ατύχημα του φαβορί της Eurovision - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Μαΐου 09, 2016

EUROVISION 2016: Το ατύχημα του φαβορί της Eurovision

Ατύχημα πάνω στη σκηνή, από τον συμμετέχοντα που θέλοντας να εντυπωσιάσει… «έχασε» τα βήματά του.


Ένα βήμα ήταν αρκετό, για να χάσει ο εκπρόσωπος της Ρωσίας, Sergey Lazarev, την ισορροπία του και να σωριαστεί κάτω.

Ο τραγουδιστής, που θεωρείται φαβορί, πρέπει να ανέβει σε μια τεράστια κινούμενη led οθόνη, η οποία τον πλαισιώνει στην ερμηνεία του.

Η οθόνη αλλάζει σχήμα κατά τη διάρκεια του τραγουδιού και εκείνος πρέπει να πατήσει πάνω σε συγκεκριμένα σημεία, ώστε να καταφέρει στο τέλος του τραγουδιού να βρεθεί στην κορυφή του.

Κατά τη διάρκεια των σημερινών προβών του, όμως, έχασε ένα βήμα του και έπεσε κάτω, προκαλώντας αναστάτωση στα μέλη της ρωσικής αποστολής αλλά και στους υπεύθυνους της παραγωγής του διαγωνισμού.


Οι οθόνες στο press room από όπου παρακολουθούσαν οι δημοσιογράφοι έκλεισαν και κανείς δεν γνώριζε εάν ο τραγουδιστής είχε τραυματιστεί. Τελικά, μετά από λίγη ώρα ο Sergey επέστρεψε στη σκηνή και συνέχισε την πρόβα του κανονικά.


Σε δηλώσεις που έκανε αργότερα, έκανε ειδική αναφορά στους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ρωσική αποστολή, όπως τον Φωκά Ευαγγελινό ο οποίος έχει αναλάβει να χορογραφήσει και να σκηνοθετήσει το τραγούδι που έχει γράψει ο δικός μας Δημήτρης Κοντόπουλος. Μάλιστα, μίλησε και ο διάσημος τραγουδιστής της Ρωσίας, Philip Kirkorov, για την φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ρωσία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add