Είμαστε η γενιά που γεννήθηκε κουρασμένη! - Magazino1

Breaking

Ανανεωμένος ιστότοπος. Καλώς ήλθατε

Welcome to Magazino1

ad4

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ad5

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Είμαστε η γενιά που γεννήθηκε κουρασμένη!


Πολλοί, αστειευόμενοι, αποκαλούν τους νέους "Κουρασμένα νιάτα" και απ' ότι φαίνεται έχουν δίκιο, καθώς το επιβεβαιώνει πρόσφατη έρευνα..


Έρευνα αποκαλύπτει ότι στη σημερινή εποχή οι νέοι και γενικά η νέα γενιά φαίνεται να είναι πιο "κοιμισμένη" σε σχέση με τους γονείς τους.

Η συγκεκριμένη μελέτη χρηματοδοτήθηκε από London School of Economics and Political Science και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The journal Gerontology και εξέτασε τις συνήθειες 13.000 Αμερικανών (για γέλια).

Τα άτομα που πήραν μέρος πέρασαν κάποια τεστ διάφορων δραστηριοτήτων και κατά τη διάρκεια αυτών αξιολογούσαν το πως ένιωθαν σε ένα ημερολόγιο.

Αντίθετα με την αντίληψη του ότι όποιος γερνάει γίνεται πιο αδύναμος, η ηλικιακή ομάδα νέων μεταξύ 15 - 24 δήλωσε και φάνηκε ότι είναι η πιο κουρασμένη!!! Ενώ τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών αντιμετώπισαν λιγότερη κούραση σε σχέση με τους 15 - 24!!!!

Η έρευνα επίσης αποδεικνύει ότι οι μεσήλικες που έχουν ένα καλό επίπεδο μόρφωσης και ιδίως οι άνδρες έχουν καλύτερους ρυθμούς ζωής. Αν δεν το πιστεύετε δείτε την ανάλυση της έρευνας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: