Έφτιαξε αυτό το φόρεμα μόνη της και πήγε στο σχολικό χορό. Περιμένετε μέχρι να το δείτε ολόκληρο.. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Μαΐου 18, 2016

Έφτιαξε αυτό το φόρεμα μόνη της και πήγε στο σχολικό χορό. Περιμένετε μέχρι να το δείτε ολόκληρο..

 Η νεαρή κοπέλα στις φωτογραφίες ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στο χορό του σχολείου της… Και τα κατάφερε!
 Πως; Χάρη στο εντυπωσιακό φόρεμα της που δημιούργησε η ίδια! Το υλικό που χρησιμοποίησε είναι πρωτότυπο και απλό: Καπάκια από μεταλλικά κουτιά αναψυκτικών!
 
Η νεαρή κοπέλα από την Κολομβία σκέφτηκε την ιδέα όταν ήταν ακόμη μικρότερη και παρακολουθούσε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση. Έτσι, άρχισε από τότε να μαζεύει καπάκια και όταν ήρθε η μέρα της αποφοίτησης είχε καταφέρει να συγκεντρώσει τα 6328 που χρειάζονταν για να δημιουργήσει το φόρεμα.
 Όπως λέει η ίδια «είναι άλλο να φτιάχνεις βραχιόλια από καπάκια και άλλο κάτι πολύ μεγαλύτερο. Στα καρτούν φαίνεται πολύ εύκολο. Δεν είναι όμως».
 
Τελικά όμως ο κόπος της άξιζε και με το παραπάνω. Κάποια λειτουργικά προβλήματα, όπως για παράδειγμα το βάρος του φορέματος που ζύγιζε 4 κιλά ή το ότι δυσκολεύονταν υπερβολικά να καθίσει σε καρέκλα, δεν στάθηκαν αρκετά για να της αλλάξουν γνώμη.
 
Η εφευρετικότητα της δεν πέρασε απαρατήρητη από έναν επαγγελματία φωτογράφο που μόλις την είδε, εντυπωσιάστηκε και της ζήτησε να την φωτογραφίσει.
 
Τις επόμενες ημέρες αυτές οι φωτογραφίες ταξίδεψαν σε ολόκληρη την Κολομβία και πολύ σύντομα σε ολόκληρο τον κόσμο!
 

Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγεις την αμηχανία που νιώθεις όταν βλέπεις κάποια που φοράει το ίδια ρούχα με σένα..Πηγή: dinfo.gr | Tο διαβάσαμε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add