Οι Άγγλοι ξανά στην Κω για τον Μπεν… - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Μαΐου 12, 2016

Οι Άγγλοι ξανά στην Κω για τον Μπεν…


Στην Κω βρέθηκαν γι’ άλλη μία φορά αξιωματικοί της Βρετανικής αστυνομίας που ερευνούν την εξαφάνισή του μικρού Μπεν Νίνταμ.

Οι Άγγλοι αστυνομικοί έδωσαν συνέντευξη Τύπου στην περιοχή Ηρακλής, όπου πριν από είκοσι πέντε χρόνια χάθηκαν τα ίχνη του μικρού αγοριού.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκαν σε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα το οποίο δέχθηκαν το 1993 από άγνωστο άνδρα που τους ανέφερε ότι ο Μπεν ζει στην Κω, με το όνομα Ανδρέας και τον φροντίζει κάποιος Νίκος. Στο πλαίσιο του νέου κύκλου ερευνών, απηύθυναν έκκληση στους κατοίκους του νησιού που έχουν κάποια πληροφορία, να έρθουν σε επαφή μαζί τους με απόλυτη εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια.

“Έχουμε δεσμευθεί να βρούμε απαντήσεις για το τι συνέβη στον Μπεν. Δεν είμαστε εδώ για να κατηγορήσουμε ή να δημιουργήσουμε μπελάδες σε κανέναν. Θέλουμε απλά να ανακαλύψουμε τι του συνέβη. Δεν θα υπάρξει καμία πίεση εκ μέρους μας”, δήλωσε ο αστυνομικός μέλος της «Επιχείρησης Μπεν» Τζον Κάζενς, ο οποίος πλαισιωνόταν από τον επικεφαλής Ματ Φένγουικ και τον Άγγλο αστυνομικό ελληνικής καταγωγής, Θανάση Φουρλή.

Ο κ. Κάζενς τόνισε χαρακτηριστικά: “Η ερώτηση που θα ήθελα να απευθύνω είναι: Θα μπορούσες να είσαι ο Μπεν; Όταν ήσουν παιδί είχες ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια; Αμφιβάλεις για το ποιοι είναι οι γονείς σου; Καταλαβαίνουμε ότι κάποιος που έχει αμφιβολίες για το ποιος είναι ίσως νοιώθει νευρικός για το τι μπορεί να συμβεί στον ίδιο και την οικογένειά του. Υπόσχομαι ότι οποιαδήποτε πληροφορία θα αντιμετωπιστεί με ευαισθησία και εμπιστευτικότητα. Δεν θα αναγκαστεί να κάνει κάτι που δεν θέλει. Θα έχει τον πλήρη έλεγχο”.

Οι τηλεφωνικές γραμμές που λειτουργούν για πληροφορίες σχετικά με τον Μπεν, είναι οι εξής:

Για Ελληνικά και Αγγλικά 6951040208 και 6951040217 και μόνο για Αγγλικά 6951040226.

Και αμοιβή…

Η φιλανθρωπική οργάνωση Crimestoppers προσφέρει αμοιβή 12.500 ευρώ σε οποιοδήποτε προσφέρει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη του μικρού Μπεν.

Το «Φως στο Τούνελ» όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθεί την υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού αγοριού και έχει προβάλλει αρκετές εκπομπές για την αναζήτησή του. Στις 15 Μαΐου 2015 οι Βρετανοί αξιωματικοί, επικεφαλής της έρευνας και η οικογένεια του Μπεν, βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής.

Δείτε περισσότερα για την συγκλονιστική αυτή υπόθεση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add