Πανελλαδικές 2016: Δείτε τις απαντήσεις στο θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2016

Πανελλαδικές 2016: Δείτε τις απαντήσεις στο θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας


Σε κείμενο του Ευ. Παπανούτσου με θέμα τη φιλία κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι υποψήφιοι στη Νεοελληνική Γλώσσα. Δείτε τις απαντήσεις από τα φροντιστήρια Πουκαμισάς


Το κείμενο από το δοκίμιο του Παπανούτσου πάνω στο οποίο εξετάστηκαν οι μαθητές κρίνεται βατό και κατανοητό, ενώ προσιτά χαρακτηρίζονται και τα θέματα. Ειδικότερα, η άσκηση κατανόησης του κειμένου χαρακτηρίζεται βατή, ενώ «κλασικές» για τους διαβασμένους υποψήφιους είναι οι ερωτήσεις θεωρίας και οι λεξικολογικές ασκήσεις. Τα δύο ερωτήματα της έκθεσης δεν πρέπει να αιφνιδίασαν τους υποψήφιους, αναφέρουν, επίσης, οι εκπαιδευτικοί αναλυτές.

Τα θέματα ήταν κοινά τόσο για τους υποψήφιους του νέου συστήματος (είναι οι περισσότεροι και εξετάζονται σε τέσσερα μαθήματα) όσο και για εκείνους του παλιού (εξετάζονται σε έξι ). Οι θέσεις που διεκδικούν οι 103.366 υποψήφιοι είναι 69.985.

Αύριο, Τρίτη, μπαίνουν στη μάχη με το ίδιο οι μαθητές των επαγγελματικών λυκείων, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων, των ειδικών μαθημάτων και των αθλημάτων στα ΤΕΦΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add