Μερικές super ιδέες για τα προφυλακτικά εκτός το να τα φοράμε…Τι άλλο νομίζετε ότι μπορούμε να τα κάνουμε - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Απριλίου 22, 2016

Μερικές super ιδέες για τα προφυλακτικά εκτός το να τα φοράμε…Τι άλλο νομίζετε ότι μπορούμε να τα κάνουμε

Όταν λέμε προφυλακτικό, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας σίγουρα είναι το σεξ. Λοιπόν ναι πρωταρχικός σκοπός του είναι η προφύλαξη από σεξουαλικές μεταδιδόμενες ασθένειες η για κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη,αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το προφυλακτικό έχει και άλλες πολλές διαφορετικές χρήσεις που πραγματικά δεν πάει το μυαλό σας με τίποτα…Δείτε μερικές από αυτές

Ξέρατε όλοι ότι το προφυλακτικό έχει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο λόγο της ελαστικότητας, και έτσι μπορεί να βάλει αρκετό νερό. Μπορείτε να συμπληρώσετε ένα προφυλακτικό με νερό και θα παραμείνει ασφαλής για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι ότι καλύτερο για τα ταξίδια. Μπορείτε να συμπληρώσετε ένα προφυλακτικό με νερό και να το κάνετε κάτι σαν παγοκύστη και να το παίρνετε μαζί σας στα ταξίδια, έξυπνο και πρακτικό.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικά είναι στην κουζίνα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε τρόφιμο ακόμα και κρέας και θα μείνει φρέσκο ​​για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.. Τα προφυλακτικά είναι κατασκευασμένα από ισχυρό ελαστικό και έτσι θα μπορείτε να το δέσετε εύκολα ακόμα και αν το γεμίσετε με τρόφιμα.

Αυτές ήταν μερικές ιδέες σε ότι έχει να κάνει για διάφορες χρήσεις σχετικά με το προφυλακτικό

Η μετάφραση έγινε από την συντακτική ομάδα koyzoylo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add