ΕΔΩ ΒΙΑΖΟΥΝ την πατριδα σου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2016

ΕΔΩ ΒΙΑΖΟΥΝ την πατριδα σου



Police-Voice blog ➤Εδώ θα βάλω μία όμορφη ιστορία που μου είπανε όταν ήμουν παιδί.

Βρήκε ένας Ινδιάνος ένα τραυματισμένο φίδι και το πήρε σπίτι του, το περιέθαλψε και το έκανε καλά.
Όταν το φίδι έγινε 100% καλά το έβγαλε έξω για να φύγει ελεύθερο

. Το φίδι πριν φύγει τον τσίμπησε…πεθαίνοντας ο Ινδιάνος ρώτησε «Γιατί;» και το φίδι απάντησε «Δεν ήξερες ότι ήμουν φίδι όταν με πήρες σπίτι σου;».
Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε το φαινόμενο του να έχουνε χωριστεί ο κόσμος σε δύο ομάδες, τους «ανθρωπιστές» που θέλουνε να βοηθήσουν όλους τους «πρόσφυγες» και τους «φασίστες-ρατσιστές» που είτε δεν επιθυμούν την ύπαρξη αυτών των ανθρώπων στην χώρα, είτε δεν επιθυμούν να βοηθήσουν. Φυσικά δεν υιοθετούμε τους χαρακτηρισμούς.

Με βάση όμως τη λογική και τα επιχειρήματα ποια ομάδα ανθρώπων έχει δίκιο;
Έχω ήδη εξηγήσει σε παλαιότερο άρθρο με αριθμούς και στοιχεία ότι περίπου το 80% των ανθρώπων που εισέρχονται στην χώρα είναι λαθρομετανάστες και δεν έχουν δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο ή παραμονή στην χώρα.
Χρησιμοποιώ συχνά τον σωστό χαρακτηρισμό λαθρομετανάστες όχι με σκοπό να τους θίξω ως ανθρώπους αλλά με στόχο να αφυπνίσουμε τον κόσμο.

Πρώτο επιχείρημα: Φυσικά δεν μπορώ να δεχθώ ως λογικό επιχείρημα ότι δεν υπάρχουν «λαθραίοι» άνθρωποι. Φυσικά και δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως νόμοι/σύνορα και λογική που όταν τους παραβιάζεις πρέπει να εφαρμόζονται.
Δεύτερο επιχείρημα: Επίσης δεν μπορώ να δεχθώ την βλακώδη θέση «ε τότε να τους πνίγουμε να μην μπαίνουν στην χώρα, φασίστα!».
Πάρα πολύ απλά όπως λέει ο νόμος τους επαναπροωθείς στην χώρα προέλευσης, ελεγχόμενα και με ασφάλεια όπως έκανε η Αυστραλία (δείτε εδώ).
Τρίτο επιχείρημα: Άκουσα ότι «δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, θέλουν να περάσουν από την Ελλάδα για να πάνε στην Ευρώπη» (λες και η Ελλάδα δεν είναι Ευρώπη). Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό και έχει μεγάλο ποσοστό αλήθειας, γι’ αυτό και φυσικά η πλειονότητα αυτών βρίσκονται στα σύνορα.
Εδώ έχω όμως εγώ δύο ερωτήσεις.

1. Τώρα που έκλεισαν τα σύνορα οι γειτονικές χώρες που θα μείνουν αναγκαστικά αυτοί οι «μετανάστες»;

2. Όταν η κυβέρνηση ανακοινώνει ότι θα προσφέρει δωρεάν στέγη με όλα τα έξοδα πληρωμένα (λογαριασμοί και σίτιση) δεν αποτελεί πεδίο έλξης για νέα εισροή λαθρομεταναστών; Ακόμη και τα σύνορα να μην ανοίξουν σκέφτεται κάποιος με κοινή λογική θα έχω τζάμπα στέγη-φαγητό για 1 ή και 2 χρόνια.

Αντεπιχείρημα 1: Θα έπρεπε όμως κατ’ αρχήν αυτοί οι άνθρωποι να καταλήξουν στην Ελλάδα; Έχουν δικαίωμα έστω και ένα μικρό ποσοστό αυτών να διεκδικήσουν άσυλο;
Όχι είναι η απάντηση. Χωρίς περιθώρια συζήτησης.

Από την στιγμή που δεν προέρχονται από εμπόλεμη ζώνη (έρχονται μέσω Τουρκίας) θα έπρεπε να ζητήσουν άσυλο εκεί. Επιπλέον η λογική λέει ότι θα έπρεπε να δοκιμάσουν μέσω Αλβανίας να προχωρήσουν στις ανεπτυγμένες χώρες γιατί πολύ απλά στο χειρότερο σενάριο (αν δεν μπορέσουν να περάσουν) θα είναι σε μία χώρα ομόθρησκη με ίδια γλώσσα και πιο σταθερή-αναπτυγμένη οικονομία.
Αντεπιχείρημα 2: Ποιους βοηθάμε; Οι ΜΚΟ που έχουνε πάρει ζεστό χρήμα από το ΣΥΡΙΖΑ και την Ευρώπη είναι λογικό να βοηθάνε (αφού μεγάλο μέρος της βοήθειας πάει σε τσέπες). Οι «ανθρωπιστές» όμως; Όλοι αυτοί που βρίζουν όσους αντιτίθενται στη λαθρομετανάστευση;

Βοηθάτε ανθρώπους που με βάση το θρήσκευμα τους (Μουσουλμάνοι) θεωρούν την γυναίκα αντικείμενο.
Ανθρώπους που θεωρούν φυσιολογικό να βιαιοπραγούν επάνω στις συζύγους τους.
Ανθρώπους που θεωρούν λογικό να σκοτώσουν οποιονδήποτε αλλόθρησκο (γιατί έτσι θα πάνε στον παράδεισο ως «μάρτυρες»).
Ανθρώπους που θεωρούν φυσιολογικό να βιάσουν μία γυναίκα που δεν είναι ευπρεπώς ντυμένη γιατί «προκαλεί». Επίσης φυσιολογική είναι η επαφή με παιδιά (ηλικιών από 3 έως 13).
Ανθρώπους που εν έτη 2016 πιστεύουν και ελπίζουν σε θρησκευτικό πόλεμο και μιλάνε για κατάκτηση εδαφών μέσω της μαζικής αποίκησης-μετανάστευσης και τεκνοποίησης.
Εδώ θα βάλω μία όμορφη ιστορία που μου είπανε όταν ήμουν παιδί.
Βρήκε ένας Ινδιάνος ένα τραυματισμένο φίδι και το πήρε σπίτι του, το περιέθαλψε και το έκανε καλά.
Όταν το φίδι έγινε 100% καλά το έβγαλε έξω για να φύγει ελεύθερο. Το φίδι πριν φύγει τον τσίμπησε…πεθαίνοντας ο Ινδιάνος ρώτησε «Γιατί;» και το φίδι απάντησε «Δεν ήξερες ότι ήμουν φίδι όταν με πήρες σπίτι σου;».

Καλό είναι λοιπόν να προσέχουμε και να σκεφτούμε την επόμενη φορά που θα απλώσουμε το χέρι μας να βοηθήσουμε. Ποιον βοηθάμε;
Δεν θα σταθώ καθόλου στην οικονομική επιφάνεια των λαθρομεταναστών (με τα 500άρικα και τα ακριβά κινητά).
Βάσει νόμου και λογικής δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εδώ.-
Η οικονομική τους κατάσταση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα δικαιώματα τους μέσα στην χώρα μας ή τον τρόπο που τους αντιμετωπίζουμε.

Για τέλος άφησα το συμπέρασμα όλης της σκέψης.
Οι μόνοι θύτες και αθώοι στην υπόθεση με τους λαθρομετανάστες είναι τα πολύ μικρά παιδιά. Τα παιδιά τα οποία δεν ρωτήθηκαν αν θέλουν κάτι τέτοιο. Πολλά εξ’ αυτών μάλιστα αρπάχθηκαν από τις πραγματικές τους οικογένειες ως διαβατήριο-μέσο προπαγάνδας. Τα παιδιά τα οποία δεν πρόλαβαν ακόμη να δηλητηριαστούν μέσω της θρησκείας τους.

Είμαι κινδυνολόγος; Ρατσιστής; Ή απλά λογικός;
Δείτε τι έγινε σε όσες ανεπτυγμένες χώρες πήγαν μαζικά Μουσουλμάνοι ως «πρόσφυγες».
Η πολιτισμένη και αναπτυγμένη Σουηδία είναι δεύτερη σε βιασμούς μετά την Αφρική (ονομάστηκε “Πρωτεύουσα των βιασμών”) και οι γυναίκες φοβούνται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους.
Ενώ σε Γερμανία-Αγγλία έχουνε καταλάβει και γκετοποιήσει ολόκληρες περιοχές, όπου δεν μπορεί καν να περάσει μη-Μουσουλμάνος.

Όπου πήγαν οι «πρόσφυγες» συγκυριακά(;) αυξήθηκαν ραγδαία βία/εγκλήματα/βιασμοί.
Με βάση τα στοιχεία περίπου 3.000.000 «πρόσφυγες» περιμένουν να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα (με αμείωτη την είσοδο καθημερινώς 2.500-3.500 ατόμων).
Δεν περιμένω να αντιδράσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ως αριστερή κυβέρνηση είναι στην «κουλτούρα» τους η διεθνοποίηση (ή ισλαμοποίηση) και η πλήρης έλλειψη πατριωτικού συναισθήματος.
Όποιος δηλώνει εναντίον της κυβέρνησης είναι φασίστας.
Όποιος δηλώνει πατριώτης ή εθνικόφρων είναι φασίστας (ή Χρυσαυγίτης). Η προπαγάνδα καλά κρατεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add