«Τιτανικός ΙΙ»- Το πιστό αντίγραφο του Τιτανικού θα σαλπάρει το 2018 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17, 2016

«Τιτανικός ΙΙ»- Το πιστό αντίγραφο του Τιτανικού θα σαλπάρει το 2018


Μέσα στο 2018 και 106 χρόνια μετά τη βύθιση του μοιραίου Τιτανικού στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό, αναμένεται να σαλπάρει το αντίγραφό του. Θα είναι τέσσερα μέτρα μακρύτερο (συνολικό μήκος 270 μ. και ύψος 53 μ.), αλλά δεν θα πλησιάσει τα νερά του Βόρειου Ατλαντικού. Θα κάνει τη διαδρομή από το Jiangsu της ανατολικής Κίνας προς το Ντουμπάι και φυσικά θα πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας

Ο «Τιτανικός ΙΙ» είναι το όνειρο ενός Αυστραλού μεγιστάνα. Το έργο είχε ανακοινωθεί πρώτη φορά το 2012, μετά από χρόνια προετοιμασίας και σχεδιασμού, το πλοίο αναμένεται να σαλπάρει το 2018.

Το «Τιτανικός ΙΙ» θα κάνει το παρθενικό του ταξίδι έναν αιώνα και κάτι μετά την τραγωδία. Το πλοίο θα είναι εντυπωσιακό καθώς θα είναι ίδιο με το θρυλικό υπερωκεάνιο ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Το βάρος του νέου Τιτανικού θα ανέρχεται στους 40.000 τόνους. Με 9 πατώματα και 840 καμπίνες, ο «Τιτανικός ΙΙ» θα φιλοξενεί 2400 επιβάτες, θα διαθέτει 900 άτομα πλήρωμα και 840 καμπίνες Α, Β' και Γ θέσης.

Θα διαθέτει επίσης πισίνα και χαμάμ.
Ο διευθυντής Marketing της εταιρείας που θα υλοποιήσει το έργο είπε ότι «O νέος τιτανικός θα έχει σύγχρονες διαδικασίες εκκένωσης, δορυφορικό έλεγχο, ψηφιακά συστήματα πλοήγησης και ραντάρ. Θα έχει όλα όσα έχει ένα πλοίο του 21ου αιώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add