Έρχεται περισσότερο WiFi για περισσότερο καρκίνο! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2016

Έρχεται περισσότερο WiFi για περισσότερο καρκίνο!

Είστε έτοιμοι; Έρχεται η νέα γενιά Wi-Fi!

H Wi-Fi Alliance, η ένωση των εταιρειών που αναπτύσσουν την τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε μόλις την έλευση ενός νέου πρωτoκόλλου σύνδεσης Wi-Fi, που φέρει την ονομασία Wi-Fi HaLow το οποίο υπόσχεται ασύρματα δίκτυα πολύ χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και, το κυριότερο, διπλάσιας εμβέλειας από το ισχύον πρότυπο.

Το νέο πρότυπο Wi-Fi HaLow, που πρόκειται να καλύπτει όλες τις συσκευές που είναι συμβατές με το παρόν πρωτόκολλο Wi-Fi, τεχνολογίας IEEE 802.11ah, θα λειτουργεί σε συχνότητες κάτω του 1GHz και θα μεταφέρει ισχυρό σήμα σε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις. 

Με αυτό τον τρόπο η νέα γενιά Wi-Fi, αναφέρει η ανακοίνωση, θα συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που αφορούν σε εφαρμογές “έξυπνων σπιτιών”, αυτο-οδηγούμενων οχημάτων, αλλά και στην απλή ασύρματη σύνδεση υπολογιστών και συσκευών στο internet. 

Η Wi-Fi Alliance, υποστηρίζει ότι το νέο πρότυπο, θα λειτουργεί συμπληρωματικά με την παρούσα τεχνολογία, ενώ θα αποτελέσει ένα εναλλακτικό, αποτελεσματικότερο και εξίσου ασφαλές πρότυπο ασύρματης σύνδεσης από το ισχύον Wi-Fi αλλά και από άλλες τεχνολογίες ασύρματης σύνδεσης συσκευών, όπως το Bluetooth, το οποίο θα απογειώσει το λεγόμενο Internet of Things.

Το HaLow, υπόσχεται να διπλασιάσει το εύρος του προτύπου σύνδεσης Wi-Fi των 2.4GHz, ενώ επίσης κάνει καλύτερη δουλειά διεισδύοντας σε τοίχους, δάπεδα και άλλα εμπόδια που μπορούν να εμποδίσουν το Wi-Fi σας! Υπόσχεται να μην πηγαίνει ούτε μια γωνιά χαμένη στο σπίτι σας χωρίς Wi-Fi!
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει σε μια πολυκατοικία; Ήδη το πρόβλημα είναι τεράστιο με το ρούτερ του ενός να χτυπά στου γείτονα κι όλα μαζί στο νευρικό σας σύστημα, φανταστεί τη νέα γενιά που θα περνά ακόμα πιο εύκολα και χωρίς εμπόδιο τοίχους και πατώματα.

Αυτή η νέα γενιά θα εξοπλίσει όπως λένε και τα “έξυπνα σπίτια” για… ηλίθιους ένοικους. Γιατί ακόμα και αν κάποιος μπει μέσα έξυπνος και δεν πάθει μετά από λίγο καιρό καρκίνο, το λιγότερο που θα πάθει είναι να χαζέψει τόσο από τη συνεχή ακτινοβολία, όσο κι από το νέο τρόπο ζωής που προτάσσουν οι τεχνοκράτες.
Κι ενώ από τη μια ετοιμάζουν ανδροειδή όλο και πιο κοντά στην ανθρώπινη φύση, από την άλλη προσπαθούν να φέρουν το άνθρωπο στο επίπεδο του ρομπότ: μηχανάκι, χωρίς ψυχή και ανθεκτικό στα χημικά και την ακτινοβολία.

Οι λοιποί, που ακόμα θα θυμίζουν το αρχικό έργο του Δημιουργού… στον Καιάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add