POUTIN! The Illuminati Killer’ in Moscow!!!! Ο Πούτιν ορκίζεται να καταστρέψει τους Illuminati μέσα στο 2016!!!! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2016

POUTIN! The Illuminati Killer’ in Moscow!!!! Ο Πούτιν ορκίζεται να καταστρέψει τους Illuminati μέσα στο 2016!!!!

Κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου γεύματος στο Κρεμλίνο, ο Πούτιν κατηγόρησε την βασίλισσα Ελισάβετ, τον αείμνηστο βασιλομήτωρ, τον πρίγκιπα Φίλιππο...

Κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου γεύματος στο Κρεμλίνο, ο Πούτιν κατηγόρησε την βασίλισσα Ελισάβετ, τον αείμνηστο βασιλομήτωρ, τον πρίγκιπα Φίλιππο και τον πρίγκιπα Κάρολο για την οργάνωση της δολοφονίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα μέσω της MI6 στο Παρίσι.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μια διαρκής απειλή για το διεφθαρμένο βρετανικό κατεστημένο, γιατί ήξερε πάρα πολλά για την σχέση της Βασιλικής οικογένειας με τους Illuminati, δήλωσε ο Πούτιν.
Ο Πούτιν ορκίζεται να καταστρέψει τους Illuminati μέσα στο 2016 και κρατώντας τα δάκρυα του σηκώθηκε από το τραπέζι μ” ένα ποτήρι βότκα, λέγοντας:

«Τώρα είμαι έτοιμος να αποκαλύψω τα στοιχεία αυτής της συγκλονιστικής αλήθειας στον κόσμο..»
Και αφήνοντας πίσω το ποτό του στο τραπέζι, προειδοποίησε:

«Το πρόσωπο που κάθεται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν είναι αθώο …. Είναι η ενσάρκωση του διαβόλου. Όλη η οικογένεια είναι σάπια και πρέπει να καταργηθεί ».
Σύμφωνα με έναν από τους παρόντες δημοσιογράφους, ο κόσμος μετά από αυτά που άκουσε από το στόμα του Πούτιν, άρχισε να ξεσπά σε χειροκροτήματα….

Στην Ρωσία ο κόσμος έχει ονομάσει τον Πούτιν ως The Illuminati Killer’ in Moscow!!!!.
iokh.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add