- 500 γραμμάρια μαγική κουβερτούρα
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 30γραμμάρια βούτυρο
- δυο κουταλιές της σούπας ρούμι
Εκτέλεση σε 5 βήματα:
- Λιωνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί
- Όταν λιώσει, βγάζουμε το κατσαρολάκι από το μπεν μαρί και το βάζουμε στη συσκευή του φοντί που έχετε ανάψει
- Σιγά σιγά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο, ανακατευοντάς τα.
- Ρίχνουμε και το ρούμι
- Και μόλις τα υλικά πάρουν την απαλή κρεμώδη υφή τους, μπορούμε να βουτήξουμε τα φρούτα που μας αρεσούνε, μέσα στη σοκολάτα.
Αυτό ήταν, καλή επιτυχία!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου