Εξέγερση των εισαγγελέων κατά της διαπλοκής – Παπαγγελόπουλος: Αυτοί που συγκάλυπταν θα συνθλιβούν! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2016

Εξέγερση των εισαγγελέων κατά της διαπλοκής – Παπαγγελόπουλος: Αυτοί που συγκάλυπταν θα συνθλιβούν!

Ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο καταπολέμησης της διαφθοράς τις τελευταίες ώρες, με την ιστορική ενέργεια των εισαγγελέων να παραιτηθούν μαζικά από το ΔΣ της ενώσεως, έπειτα από την κατάπτυστη ανακοίνωση που εξεδόθη χθες κατά της νομοθετικής πρωτοβουλίας του υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου αναφορικά με την αξιοποίηση ΟΛΩΝ των λιστών φοροδιαφυγής.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός κατά της διαφθοράς με την ιστορική τροπολογία που κατέθεσε, νομιμοποιεί την χρήση κάθε λίστας φοροφυγάδων από την Ελληνική δικαιοσύνη. Τέρμα στην φαρσοκωμωδία των σαμαροβενιζέλων δηλαδή, να βλέπεις τον απατεώνα και να μην μπορείς να τον συλλάβεις επειδή η λιστα «ειναι προϊόν υποκλοπής»!

Στην ιστορική αυτή αποφαση, αντέδρασαν οι δύο κύριοι, Τζαβέλας και Ζημιανίτης, δημοσιεύοντας την ανακοινωση τους στην ιστοσελίδα της ενώσεως εισαγγελέων.
Ακολούθησαν ραγδαίες εξελίξεις, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Ολυμπία, η πλειοψηφία των ακέραιων λειτουργών του ΔΣ της ενώσεως υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους ως έμπρακτη αποδοκιμασία αυτής της μεθόδευσης.Ακολούθησε η ξεκάθαρη ανακοινωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες:
«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως υπάρχει Έλληνας Εισαγγελέας, που θα προτιμούσε να μειώνονται δραστικά μισθοί και συντάξεις και ο ελληνικός λαός να πληρώνει αβάσταχτους φόρους, αντί να πληρώνουν τους φόρους τους οι φοροφυγάδες και τις νόμιμες υποχρεώσεις τους οι διαπλεκόμενοι και οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος.
Επίσης, αναρωτιέμαι αν η ανακοίνωση, που υπογράφουν οι κκ Τζαβέλας και Ζημιανίτης, αναφέρεται σε συγκεκριμένη υπόθεση και ποια είναι αυτή. Προς το παρόν… αυτά».

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add