Χριστούγεννα 2015: Μόνο μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με χιόνι! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2015

Χριστούγεννα 2015: Μόνο μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με χιόνι!

Ο χιονιάς απέτυχε να φτάσει ακόμη και στις πρωτεύουσες της ανατολικής Ευρώπης, οι οποίες παραδοσιακά απολαμβάνουν λευκές γιορτές. Ενθουσιασμένος και ταυτόχρονα θορυβημένος, εμφανίζεται Ο Εκδότης (TM) του deltaHacker.Σύμφωνα με το Δανέζικο ειδησεογραφικό κανάλι TV2, φέτος το Ρέικιαβικ ήταν η μία και μοναδική πρωτεύουσα στην Ευρώπη την οποία τα Χριστούγεννα βρήκαν με χιόνι.

Για παράδειγμα, τα Χριστούγεννα σε Κοπεγχάγη, Όσλο, Στοκχόλμη και Ελσίνκι φέτος σήμαιναν μόνο βροχή και καθόλου χιόνι. Ο χιονιάς απέτυχε να φτάσει ακόμη και στις πρωτεύουσες της ανατολικής Ευρώπης, οι οποίες παραδοσιακά απολαμβάνουν λευκές γιορτές.

"Gleðileg Jól!", μας ευχήθηκε ζωηρά ο κος Εκδότης (ΤΜ) του περιοδικού deltaHacker, όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει το γεγονός. "Ισλανδία ίσον ευλογία", εξήγησε, και συνέχισε αλλάζοντας απότομα τόνο: "Κάποια ζώα δεν με πίστευαν, όταν έλεγα ότι η Ισλανδία είναι από τα καλύτερα μέρη στον πλανήτη. Αλλά χαίρομαι που ήλθαν έτσι τα πράγματα, γιατί τώρα θα με πιστέψουν και τα ζώα".

Φήμες που θέλουν τον κο Εκδότη (TM) με την κα Σύμβουλο Εκδόσεως (ΤΜ) να καταναλώνουν παραπάνω του κανονικού ποσότητες Glühwein στην Ονειρούπολη της Δράμας σήμερα το μεσημέρι, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Πηγή: Iceland Monitor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add