ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΖΩΗ! Τα ντοκουμέντα – φωτιά για το Πόθεν Εσχες κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχει στα χέρια της - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2015

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΖΩΗ! Τα ντοκουμέντα – φωτιά για το Πόθεν Εσχες κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχει στα χέρια της

Μια ιστορία που θυμίζει σενάριο… Τζειμς Μποντ κυκλοφορεί στους διαδρόμους του Μαξίμου, αναφορικά με την υπόθεση Πόθεν Εσχες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «δείχνουν» την Ζωή Κωνσταντοπούλου για την «διαρροή» της υπόθεσης ενώ την κατηγορούν ότι έχει φωτοτυπήσει αποκαλυτπικά έγγραφα του Κοινοβουλίου όσο εκείνη ήταν στην έδρα, και ότι ετοιμάζεται με αυτά ως «όπλα» , να ξεκινήσει νέο «ανταρτοπόλεμο» σε βάρος της κυβέρνησης.

Έστι, υπενθυμίζουν ότι η αποκάλυψη για τα Πόθεν Εσχες προήλθε από την έως προσφάτως πρόεδρο της Επιτροπής Πόθεν Εσχες της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία ήταν από τα στελέχη που βρίσκονταν πολύ κοντά στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και κατέβηκε υποψήφια και με την Λαϊκη Ενότητα.

«Κυκλοφορεί ως κοινοβουλευτικός μύθος. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την παρέα της Αριστερής Πλατφόρμας πριν εγκαταλείψουν τα προεδρικά αξιώματα έκαναν φύλλο και φτερό -δηλαδή φωτοτύπησαν- τα πάντα. Μεταξύ άλλων λέγεται και 32 δικογραφίες. Μένει να αποδειχθεί στο μέλλον αν κάτι τέτοιο αληθεύει. Οπως και αν πράγματι η Ζωή άφησε πίσω της ανυπόγραφες τις συμβάσεις των ορκωτών λογιστών που διενεργούν τους ελέγχους στα πόθεν έσχες βουλευτών», γράφουν τα ΝΕΑ στη στήλη ο «Μικροπολιτικός»

Η μάχη μεταξύ πρώην συντρόφων αναμένεται να έχει και συνέχεια καθώς ο νυν πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Εσχες Γιώργος Βαρεμένος φέρεται αποφασισμένος να καλέσει την «προκάτοχό» του κ. Χαραλαμπίδου στην επιτροπή για διευκρινίσεις.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add