Πούτιν: «Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στο κακό» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2015

Πούτιν: «Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στο κακό»

Στις 11 Οκτωβρίου στο τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία» φιλοξενήθηκε μια αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν. Στη συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ρωσίας απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τις επιχειρήσεις στη Συρία, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, την κούρσα των εξοπλισμών και τις φιλοδοξίες της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής.

Σχετικά με την τρομοκρατία
«Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον αγώνα ενάντια στο κακό. Αυτό που συνέβη στην Τουρκία είναι ξεδιάντροπη τρομοκρατική επίθεση. <...> Η σαφής πρόκληση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.
«Οι συνάδελφοί μας στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες λένε ότι πολεμούν κατά της τρομοκρατίας, αλλά δεν βλέπουμε πραγματικά αποτελέσματα. Επιπλέον, στις Ηνωμένες Πολιτείες έκλεισε το πρόγραμμα προετοιμασίας του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού», τόνισε οΠούτιν. 
«Πρώτα, προβλεπόταν η προετοιμασία 12.000 ατόμων. Μετά δήλωσαν, ότι θα προετοιμάσον 6.0000. Στη συνέχεια, εκπαίδευσαν συνολικά 60 μαχητές και στην πραγματικότητα πολεμούν κατά του ΙΚ μόνο 4-5. Έχουν δαπανήσει 500 εκατομμύρια. Καλύτερα να τα έδιναν σε εμάς. Εμείς θα τους τα διαθέταμε καλύτερα από την άποψη της καταπολέμησης της διεθνούς τρομοκρατίας», υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add