Ελένη Μενεγάκη: Το επείγον τηλεφώνημα της παρουσιάστριας στην μητέρα της - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιουνίου 10, 2015

Ελένη Μενεγάκη: Το επείγον τηλεφώνημα της παρουσιάστριας στην μητέρα της

 Τι την αναστάτωσε και θέλησε να πάρει επείγοντος τη μητέρα της;


Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια γοητευτική Σκορπίνα η οποία με την Αφροδίτη στο Ζυγό δίνει μεγάλη έμφαση στην κομψότητα και την ομορφιά. Συγχρόνως, όμως δίνει και μεγάλη βαρύτητα στην καλή κατάσταση του σώματος λόγω του ότι ο Κρόνος (προσοχή) στο ωροσκόπιό της βρίσκεται στον 1ο οίκο (σώμα).
 
Χθες το μεσημέρι, η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον φυσικοθεραπευτή Λευτέρη Παθιάκη, με τον οποίο μεταξύ άλλων συζήτησε και ένα μικρό ζήτημα ανατομίας που αντιμετωπίζει.
Η παρουσιάστρια, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής, είχε από μικρή λόρδωση. Ο φυσικοθεραπευτής θέλοντας να της εξηγήσει το αίτιο του προβλήματος της είπε ότι πιθανόν να επηρέασε κάτι που συνέβη στον τοκετό. «Η μάνα μου γέννησε φυσιολογικά και πέρασε και τον ένατο μήνα...Πρώτη γέννα, πρώτο παιδί, ο τοκετός κράτησε περισσότερο» ανέφερε η παρουσιάστρια και τότε ο γιατρός της απάντησε: «εδώ έχουμε κάποια προβλήματα...».
Η Ελένη Μενεγάκη φανερά έκπληκτη από την απάντηση του είπε: «Τι λες γιατρέ μου; Πάρτε μου τη μάνα μου... Είχαμε προβλήματα και δε το έμαθα;»!


Στην παρούσα φάση ο διελαύνων Κρόνος (ζητήματα με κόκκαλα, σπονδυλική στήλη) κινείται στον 8ο οίκο της (διερεύνηση), δίνοντάς τη δυνατότητα στην παρουσιάστρια να πάρει εξηγήσεις σε βάθος για όλες τις πτυχές του ζητήματος της λόρδωσης και γενικότερα για μακροχρόνια σχετικά θέματα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add