Η πραγματική ηλικία του Θάνου Καλλίρη! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Η πραγματική ηλικία του Θάνου Καλλίρη!

 μας άφησε άφωνους! Αυτό είναι που λένε τον ξέχασε ο χρόνος, δεν γερνάει ποτέ!


Ο Θάνος Καλλίρης είναι ένας ταλαντούχος Λέοντας που μετρά πάνω από εικοσιπέντε χρόνια καριέρας στο χώρο του τραγουδιού. Με τον Κρόνο (χρόνος, δέρμα) σε θετική όψη με την Αφροδίτη (ομορφιά), κοιτάζοντάς τον κανείς φαίνεται να μην έχει περάσει μέρα από πάνω του. Η παρουσία του Άρη (κίνηση) στους Διδύμους (νεανική) ευνοεί να διατηρεί το αειθαλές νεανικό στυλ που είχε και στα πρώτα βήματα της καριέρας του.


Χθες βρέθηκε στην εκπομπή Mega με Μία και ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε την ηλικία του αλλά και το μυστικό της νεότητάς του. Όσο και αν δεν του φαίνεται έχει περάσει τα πρώτα ...ήντα και οδεύει προς τα δεύτερα. Απίστευτο και όμως αληθινό!Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι γεννημένος το '62 άρα 53 χρονών» και τόνισε: «Αν θέλεις ένα μικρό τιπ που θα το έλεγα ούτως ή άλλως και πρέπει να το ακούσει ο κόσμος, είναι ότι γενικά επειδή κάνουμε μια δύσκολη δουλειά, εγώ ειδικά με τα ξενύχτια πάρα πολύ. Δεν πίνω και δεν καπνίζω που είναι πολύ σημαντικό και γενικά έχω κρατήσει στη ζωή μου το παν μέτρον άριστον.».


Ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος αν και 53χρονών δείχνει πολύ μικρότερος από τους περισσότερους συνομήλικούς του, μίλησε για το μυστικό της νεότητάς του με τον διελαύνοντα Ερμή (μήνυμα) στους Διδύμους (νεότητας) σε όψη τριγώνου με την Αφροδίτη του (απολαύσεις) στο Ζυγό (σε ισορροπία) στέλνοντας το μήνυμα ότι το motto που εφαρμόζει στη ζωή του είναι: «μέτρον άριστον»!

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add