Σέρρες: Βιαιοτητα εις βαρος σκυλιων. Ριγμένο σε πίσσα και φαρμακωμένα σκυλιά. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιουνίου 11, 2015

Σέρρες: Βιαιοτητα εις βαρος σκυλιων. Ριγμένο σε πίσσα και φαρμακωμένα σκυλιά.


Σοκαριστικές φωτογραφίες σε περιοχές των Σερρών δείχνουν απίστευτη αγριότητα κατά σκύλων τις προηγούμενες ώρες.

Στην πρώτη περίπτωση, σε εργοτάξιο του Δήμου Σιντικής Σερρών φιλόζωοι είδαν το τρομακτικό θέαμα μιας σκυλίτσας που παρέμενε κολλημένη στην πίσσα για δυο εικοσιτετράωρα! Τελικά απεγλωβίστηκε χθες από μέλη του φιλοζωικού σωματείου «ΦΙΛΟΣ» που ενημερώθηκαν για το περιστατικό και έσπευσαν να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με το DOGWORLD, επρόκειτο για δεσποζόμενο ζώο που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια ενός »φιλόζωου» κυνηγού ο οποίος, σύμφωνα με την μαρτυρία υπαλλήλου του, το έχει μόνιμα δεμένο και δε δίστασε μάλιστα να πετάξει τα κουτάβια του μόλις γέννησε.


Στην δεύτερη περίπτωση, στο Σιδηρόκαστρο Σερρών βρέθηκαν έξι ζώα φαρμακωμένα. Σώθηκε μόνο το ενα. Τα πρώτα βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένα και απο εκεί και πέρα άρχισε το θέατρο του παραλόγου.

Σύμφωνα με το kastrosintikis ο ένας από τους τέσσερις υπαλλήλους του δήμου που κλήθηκαν, αρνείται να σηκώσει το ζώο. Λογομαχεί με τους φιλόζωους και τους λέει : » Να τα πάρετε εσείς που τα αγαπάτε». Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζετε. Τελικά το ζώο μεταφέρεται στο δημόσιο κτηνιατρείο, αλλά ο κτηνίατρος αρνείται να πάρει δείγμα από το σκυλί, για εξακριβώσει των αιτιών θανάτου του και, τελικά το κάνει μετά από παρέμβαση της αστυνομίας και τον διευθυντή κτηνιατρικής.

Και εκεί λογομαχεί με τους φιλόζωους, που δέχονται φραστική επίθεση. » Βούλωστο» λέει σε αγανακτισμένη κυρία, που συνομιλεί με τους δημοτικούς υπαλλήλους. Απο εκείνη τη στιγμή ανακαλύφθηκαν τα υπόλοιπα νεκρά ζώα και ειδοποιείται ο Φιλοζωικός Σύλλογος. Το ένα από τα νεκρά σκυλιά είχε στειρωθεί πριν πέντε ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add