Πάτρα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιάννης Γκούμας - Σπαρακτικά μηνύματα στη σελίδα του 20χρονου στο facebook - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2015

Πάτρα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιάννης Γκούμας - Σπαρακτικά μηνύματα στη σελίδα του 20χρονου στο facebook

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας σε νοσοκομείο της πόλης, με τους γονείς του άτυχου νεαρού να καταρρέουν στον διάδρομο...
Δεν κατάφερε να «κρατηθεί» στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες μετά το τραγικό τροχαίο που έμελλε να του κόψει πρόωρα το νήμα της ζωής.

Ο λόγος για τον 20χρονο Γιάννη Γκούμα, τον οδηγό του μοιραίου Ι.Χ αυτοκινήτου που το βράδυ της Τρίτης (02-06-2015), ενώ εκινείτο στο ρεύμα καθόδου της Πατρών – Κλάους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ύψος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε μαντρότοιχο. 
Ο νεαρός έχοντας τραυματιστεί σοβαρά, απεγκλωβίστηκε από το όχημα, από διασώστες του ΕΚΑΒ και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς επρόκειτο για ένα ιδιαίτερα αγαπητό, κοινωνικό και δραστήριο άτομο. Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σπαρακτικές σκηνές με τους γονείς του 20χρονου να καταρρέουν. Σοκαρισμένοι και οι αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος...

Συγκλονισμένος φίλος του έγραψε στο facebook: «Γιατι πες μου γιατι εχτες μαζι ειμασταν καλαμπουριζαμε λεγαμε κατι βλακειες ηρθες σπιτι μου σε βολτα το μεσημερι και τωρα που πας; Πες μου ρε θηριο….καλο ταξιδι καλο παραδεισο…..»
Kάποιος άλλος σχολιάζοντας τη φωτογραφία προφίλ του αδικοχαμένου νέου γράφει«maggako mou kati ikseres pou exeis afti tin fwto profil…. Kalo paradeiso antrako mou»

Πηγή: patratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add