Η Αστρολογία σήμερα 12 Ιουνίου 2015: Ο Ερμής στους Διδύμους επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015

Η Αστρολογία σήμερα 12 Ιουνίου 2015: Ο Ερμής στους Διδύμους επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία.


Η Αστρολογία σήμερα 12 Ιουνίου.


12 Ιουνίου 2015, ώρα 0:32 π.μ.: Ο Ερμής στους Διδύμους επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 8 Ιουλίου 2015).



Με τον ορθόδρομο Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, έχουμε ταχύτητα στο μυαλό και επίγνωση του κόσμου των ιδεών. Γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί και αναζητάμε την πνευματική τόνωση με νέους ανθρώπους, καταστάσεις και γνώση. Απορροφάμε ταχύτατα τις πληροφορίες και κατέχουμε εγκυκλοπαιδική γνώση σε μια άπειρη ποικιλία θεμάτων. Εδώ ο Ερμής είναι ερωτευμένος με τη γνώση, είναι ο πνευματικός ερευνητής, που πάντα ψάχνει για τους πολύτιμους λίθους που συνδέουν δύο ιδέες. Ο Ερμής στους Διδύμους αγαπά να αξιοποιεί το μυαλό των άλλων και αναζητά την ανταλλαγή πληροφοριών μέσω της συνομιλίας. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι όταν επικοινωνούμε, με γρήγορο ρυθμό και με νέους ανθρώπους από τους οποίους έχουμε να μάθουμε κάτι. Σπάνια βαριόμαστε, αφού υπάρχουν πάντα νέα πράγματα για να ανακαλύψουμε στη ζωή. Γινόμαστε πιο χαρούμενοι με μία διανοητική γοητεία, αλλά προτιμούμε να ακούμε την επιφάνεια των πραγμάτων παρά να ψάξουμε εις βάθος. Λάμπουμε στον κοινωνικό μας περίγυρο, επειδή είναι εύκολο για μας να σμίξουμε με τους άλλους και να έλξουμε κάθε νέο πρόσωπο που συναντάμε. Έχουμε μια λάμψη που προσελκύει και βλέπουμε ακόμα και αρνητικά πράγματα με χιούμορ. Όμως, θα πρέπει να μην παίρνουμε αποφάσεις που βασίζονται σε επιφανειακές πληροφορίες. Είμαστε επιρρεπείς σε παιχνίδια του μυαλού, χρησιμοποιώντας τις λέξεις ως όπλα, μόνο και μόνο για να κάνουμε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα. Μπορεί να κάνουμε τα χειρότερα κουτσομπολιά.

ΚριοίΔίδυμοι, ΛέοντεςΖυγοί, Τοξότεςκαι Υδροχόοι, απολαμβάνετε την αυθόρμητη και παιχνιδιάρικη επικοινωνία με το σύντροφό σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα. Αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας έξυπνες λέξεις και ρομαντικές προτάσεις. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η αυθόρμητη ροή των σκέψεών σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία τώρα και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στους Διδύμους επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.



12 Ιουνίου 2015: Ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 18 Νοεμβρίου 2015).


Αυτό το χρονικό διάστημα αισθανόμαστε ενοχές και τείνουμε να κατηγορούμε τον εαυτό μας όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι εσωτερικά και έτσι βάζουμε μια μάσκα προκειμένου να συγκαλύψουμε τα συναισθήματά μας. Η έλλειψη ορίων, η φαντασία και η επιθυμία μας να απολαύσουμε τις χαρές της στιγμής μας δίνουν τα καλύτερα και η λογική μας αντικαθίστανται από τα συναισθήματα και τη διαίσθηση. Έχουμε δημιουργικές δυνατότητες για να επιτύχουμε τα όνειρά μας εάν παραγκωνίσουμε το εγώ μας και να εστιαστούμε στην αγάπη και τη συμπόνια. Επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τη σκληρή πραγματικότητα του φυσικού κόσμου και επιλέγουμε να περνούμε το χρόνο μας στη δική μας φαντασία. Οι ονειροπολήσεις θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν την ενεργό συμμετοχή μας στη ζωή, αναστέλλοντας την ικανότητά μας να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας στους τομείς της ζωής που αντιπροσωπεύονται από τον οίκο όπου βρίσκεται ο Ποσειδώνας. Μπορεί να πέσουμε θύμα των δικών μας αυταπατών, εάν δεν αποδεχόμαστε τους ανθρώπους όπως είναι.


12 Ιουνίου 2015: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες).



Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτή τη Σελήνη είναι οι 
 ΤαύροιΠαρθένοι
 και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγοι Καρκίνοι και  Ιχθύες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, τη κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

12 Ιουνίου 2015: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη μας βοηθά να αξιοποιήσουμε τη δύναμη και το θάρρος μας και να κερδίσουμε το σεβασμό και τη συνεργασία ισχυρών συμμάχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add