Xαμός στις ΗΠΑ - Άνθρωποι τρέχουν γυμνοί εξαιτίας νέου ναρκωτικού - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαΐου 01, 2015

Xαμός στις ΗΠΑ - Άνθρωποι τρέχουν γυμνοί εξαιτίας νέου ναρκωτικού

Η εικόνα ενός άνδρα να τρέχει γυμνός σε γειτονιά της Φλόριντα και να προσπαθεί να κάνει έρωτα με ένα δέντρο, σίγουρα δεν είναι η μόνη περίεργη κατάσταση που έχει εμφανιστεί τελευταία στην πόλη των ΗΠΑ. Ο συγκεκριμένος άνδρας, όταν τον συνέλαβαν, είπε στους αστυνομικούς ότι είναι ο Θεός Θορ. 
Άλλος άνδρας, έτρεχε γυμνός στους πολυσύχναστους δρόμους μέρα μεσημέρι, νομίζοντας ότι τον κυνηγά ένα γερμανικό ποιμενικό, ενώ δύο ακόμα άνδρες, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της Fort Lauderdale στην Φλόριντα, όπου και ζήτησαν προστασία νομίζοντας ότι τους κυνηγούν. 

Το κοινό όλων αυτών των περίεργων περιστατικών που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, είναι το συνθετικό ναρκωτικό με το όνομα flakka. Είναι ένα ναρκωτικό ιδιαίτερα δημοφιλές ενώ κοστίζει μόλις 5 δολάρια και από το 2013 που έκανε την εμφάνισή του έχει γίνει εφιάλτης για την αστυνομία. 

Το flakka ανήκει στην ίδια οικογένεια ναρκωτικών, όπως το Ecstasy και ναρκωτικά από... άλατα μπάνιου που κάνουν θραύση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το flakka είναι πιο εύκολο να προμηθευτεί, ακόμα και και μέσω ταχυδρομείου, ενώ καπνίζεται μέσω ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add