Η ευαίσθητη Αφροδίτη στον Καρκίνο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Μαΐου 07, 2015

Η ευαίσθητη Αφροδίτη στον Καρκίνο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο



Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Καρκίνο μέχρι τις 5/6
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και των πόθων, θα μπει αύριο σε ένα τρυφερό και ήσυχο ζώδιο και θα εκφράσει περισσότερο τις αναζητήσεις σου μέσα από τα ευαίσθητα συναισθήματα που σχετίζεται όμως και με την οικογενειακή θαλπωρή και φροντίδα. Είναι μια καλή περίοδος για γάμο και γενικά για ενασχολήσεις με το σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι που θα φύγει, στις 5/6, θα δίνει ακτίνες ηρεμίας, ευαισθησίας και κυρίως ενέργειες που μόνο από την μητέρα και την οικογένεια σου μπορείς να εισπράξεις.
Κριός
Θα αναζητήσεις την καλοπέραση και θα απολαμβάνεις τα ωραία πράγματα της ζωής. Δεν θα έχεις στο μυαλό σου τόσο τις σπατάλες αλλά το πώς να μαζέψεις και γενικά να φροντίσεις και να προστατέψεις τα δικά σου άτομα. Η οικογενειακή ασφάλεια και ευημερία θα είναι ό, τι πιο σημαντικό έχεις αυτή την περίοδο. Μια μανία με το μαγείρεμα και τις δουλειές του σπιτιού θα σε πιάσει και μέσα από όλο αυτό μπορεί να ξεκινήσεις και εξειδικευμένη δίαιτα που θα σε κάνει να χάσεις λίπος. Θα σου βγει «μάνα» από μέσα σου ή θα αναζητήσεις στο πρόσωπο της συντρόφου σου το μητρικό φίλτρο.
Ταύρος
Βρίσκεις πολύ εύστοχες τις κινήσεις σου και προσπαθείς να επέλθει μια ηρεμία στο σπίτι σου και γενικά στην οικογενειακή σου ζωή. Νιώθεις ότι κάτι καλό πάει να γίνει και ίσως να θέλεις να προετοιμάσεις περισσότερο το σπίτι σου για κάποιους φιλοξενούμενους που θα έρθουν σε λίγο καιρό. Η σχέση με τον Καρκίνο θα εξελιχθεί και θα είσαι και εσύ πολύ περισσότερο ο εαυτός σου γιατί δεν θα έχετε κόντρες ούτε και μεγάλες διαφωνίες σε θέματα επικοινωνίας. Αν σκέφτεσαι ένα ταξίδι μαζί με την οικογένεια μάλλον θα σου κάνει καλό και θα σε κάνει να ξεκολλήσεις από τα διάφορα προβλήματα που συνέχεια σε απασχολούν.
Δίδυμοι
Η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο και αν σχετίζεσαι και με έναν Καρκίνο θα μπεις στην διαδικασία να τον ακολουθείς παντού γιατί δεν ξέρεις πώς να τον καταλάβεις. βέβαια θα έχεις άλλη οπτική γωνία για τις προσωπικές σου σχέσεις και γενικά για το πώς διαχειρίζεσαι και τα οικονομικά σου, τα οποία αυτό το διάστημα θέλουν ένα χέρι να τα νοικοκυρέψει και να τα φροντίσει. Η ικανοποίηση θα έρθει μετά, αν καταφέρεις να μαζέψεις τις σκέψεις σου και τις βάλεις σε τάξεις γιατί ορισμένες φορές σου λείπει το να βάζεις τις προτεραιότητες σου στη σωστή σειρά.
Καρκίνος
Η Αφροδίτη θα κάνει την παρουσία της αισθητή κι αυτό θα το καταλάβεις από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ο στόχος σου είναι να μαζέψεις τις δυνάμεις σου για να έχεις υλικό αλλά και από την άλλη να φροντίσεις τον εαυτό σου, ώστε να γίνεις πιο φειδωλός/η σε κινήσεις και πράξεις. Όσο βέβαια θα έχεις την Αφροδίτη θα προσπαθήσεις με τον δικό σου τρόπο να φτιάξεις την ατμόσφαιρα στο σπίτι σου και κάπως να κυριαρχήσεις, είτε μέσα από το στυλ της διακόσμησης, είτε μέσα από τα φαγητά που θα φτιάξεις για να περιποιηθείς τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου. Πάντως είναι μια καλή περίοδος να πάρεις απόφαση για να αγοράσεις σπίτι, αν φυσικά μπορείς ή να το φτιάξεις καλύτερα το υπάρχον. Η εμφάνιση σου θα είναι πολύ ρομαντική. Η σχέση σου με το θέμα «παιδί» θα είναι πολύ έντονη και θα πέσεις σε αυτό με τα μούτρα.
Λέων
Το σπίτι και οι σχέσεις με ποιότητα θα σε τραβήξουν περισσότερο και θα σου δώσουν την αυτονομία σε κάποια θέματα. Ίσως να μην θέλεις εύκολα να μοιράζεσαι με φίλους σου τον χώρο σου γιατί προσπαθείς να ηρεμήσεις και να κοιτάξεις τι θα κάνεις στο άμεσο μέλλον. Η επαφή με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω θα σε ανακουφίσει ιδιαίτερα. Οι έννοιες σου θα είναι πολύπλοκες και να πρέπει να βοηθήσεις ακόμα και άτομα που μπορεί να βρίσκονται σε νοσοκομείο ή στην ανάρρωση. Οι ευαισθησίες σου είναι μεγάλες και θα κερδίσεις κάποιες πολύτιμες φιλίες που κτίζονται μόνο μέσα από δυσκολίες και αντιξοότητες.
Παρθένος
Τα όριά σου επεκτείνονται και ταυτόχρονα οι συνθήκες γύρω σου καλυτερεύουν γιατί βρίσκεις περιβάλλον που σε αποδέχεται και σε σέβεται. Το σημαντικό για σένα είναι ότι θα έχεις φίλους που τους φροντίζεις ή θα σε φροντίζουν σαν να είσαι η οικογένεια τους κι αυτό σε καλύπτει ιδιαίτερα. Η εμφάνιση ενός Καρκίνου είναι πιθανή και μπορεί να μην σου μιλήσει καθόλου για το πρόβλημα που σας έφερε στην φάση του χωρισμού, θέλοντας να ξαναμπεί στην ζωή σου σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Έχεις πάντως την ευκαιρία να αναγνωριστείς από το περιβάλλον σου και η εμπιστοσύνη που θα σου δείξουν θα είναι μοναδική.
Ζυγός
Μπαίνεις σε μια φάση που ίσως να είναι δύσκολη για τα δικά σου δεδομένα. Αλλά αν το αναλύσεις, θα δεις ότι όλα σου ανοίγονται όχι βέβαια όπως θέλεις εσύ αλλά με ένα άλλο τρόπο πιο κλειστό αλλά και ιδιαίτερο. Αν δεν έχεις λύσει τα θέματα της οικογένειάς σου ή κάποια βρίσκονται σε εκκρεμότητα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί θα έχεις μεγαλύτερη κατανόηση του θέματος. Η οικογένεια σου μπορεί να σε καταπιέζει γιατί εσύ θέλεις να βγαίνεις έξω και να είσαι με τους φίλους σου αλλά αυτή την περίοδο σου κάνει καλό το ότι θα νοικοκυρέψεις επαγγελματικά θέματα και θα ασχοληθείς έντονα για ένα κοινωνικό γεγονός.
Σκορπιός
Θα διαισθανθείς ποιο είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνεις και αυτό κάπως θα σε ανακουφίσει. Η ποιότητα που αναζητάς στην ζωή σου με τον Καρκίνο μπορεί να έρθει. Πάντως αν ξεκινάς κάτι καινούργιο και πρέπει να ρισκάρεις, μη φοβάσαι γιατί θα έχεις αλλαγές θετικές και θα σε συμπαρασύρουν σε ένα ρυθμό αρκετά ξέφρενο. Θα βγαίνεις έξω πολύ αλλά με φίλους δοκιμασμένους και ελεγμένους γιατί δεν θέλεις να κάνεις καινούργια ανοίγματα που δεν εκφράζουν και δεν θα σου δίνουν την σιγουριά ότι κάπου ανήκεις και είσαι ασφαλής. Από την άλλη, ένα παιδί μπορεί να έρθει ξαφνικά στην ζωή σου και να ζήσεις και εσύ εκείνο το μεγαλείο της φύσης. Μην πανικοβληθείς και κάνεις σχέδια για το πώς θα τα καταφέρεις γιατί χαλάς αρκετές φορές την ζωή σου με σκέψεις αγχωτικές.
Τοξότης
Η οικογένεια είναι ένα κομμάτι που πάντα σε απασχολεί, η δική σου ή ακόμα και των φίλων σου. Αν βιώνεις αυτή την περίοδο μια απώλεια ενός φίλου ή μιας κατάστασης που εσύ δεν περίμενες, είναι δύσκολο αλλά όχι αδύνατον να ξεπεραστεί. Πάρε την απόφαση ότι έγινε για καλό σου και θα δεις να προεκτείνεσαι σε μια διαφορετική γκάμα που θα σε ευχαριστήσει. Η σχέση με τον Καρκίνο μια χαλάει και μια φτιάχνει, οπότε θα πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του γιατί έχεις και εσύ ευθύνη για τα σκαμπανεβάσματα. Όσον αφορά στα πολύ βαθιά σου συναισθήματα καλό είναι να τα μοιράζεσαι. Αν πάλι τα λες σε ψυχολόγο ίσως να είναι ακόμα καλύτερα.
Αιγόκερως
Μπαίνεις σε μια περίοδο ανάπαυλας και κυρίως ηρεμούν τα πνεύματα στο περιβάλλον σου. Το καλό με σένα είναι ότι θα μεθοδεύσεις τις καταστάσεις με ένα διαφορετικό τρόπο και θα βγουν προς όφελός σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια συνεργασία ή να προχωρήσεις σε μια συντροφική σχέση και να συζήσεις θα έρθουν έτσι οι συνθήκες που θα το καταφέρεις αυτή την περίοδο. Επειδή θα έχεις εύνοια με τον γύρω κόσμο που σχετίζεσαι μαζί σου είναι ευκαιρία, αν θέλεις να κάνεις κάτι στην δουλειά σου να το ξεκινήσεις τώρα γιατί οι πόρτες θα είναι διάπλατα ανοικτές.
Υδροχόος
Θέλεις να γίνεται το δικό σου μερικές φορές και τώρα μπορεί να νιώσεις ότι δεν μπορείς να επιφέρεις καμία αλλαγή, αν δεν κάνεις συγκεκριμένες κινήσεις ή δεν φερθείς με ένα τρόπο που θα προσεγγίζει τα άλλα τα άτομα που είναι στην δουλειά σου ή στην καθημερινότητά σου. Όσο και να προσπαθείς να μην κάνεις αισθητικές επεμβάσεις, στο τέλος θα καταλάβεις ότι είναι αναγκαίες γιατί θα τις συνδυάσεις και με θεραπευτικούς λόγους. Πχ δερματικά και λοιπά. Η διατροφή σου πάντως θα αλλάξει για λίγο και θα μαγειρεύεις πρωτότυπα φαγητά αλλά και παραδοσιακά. Με τον Καρκίνο για να είστε μαζί πρέπει κάπου να καταπιέζεις την προσωπικότητά σου ώστε να υπάρξει μια κοινότητα.
Ιχθύες
Η περίοδος αυτή θα στιγματιστεί από μια ερωτική γνωριμία που θα γίνει τόσο γρήγορα που δεν το περίμενες ούτε και εσύ. Αν πάλι είσαι σε σχέση, θα δεις ότι θα γίνουν όλα πιο ομαλά και ερωτικά. Πάντως μπορεί να γνωρίσεις το σύντροφο που θα παίξει τον ρόλο του γονιού στην ζωή σου και αυτό θα είναι ένα σημαντικό σκαλοπάτι για να νιώσεις έστω και για λίγο ηρεμία και εξασφάλιση. Αν παιδεύεσαι με τον Καρκίνο, θα δεις κάποιες αλλαγές σημαντικές, οπότε θα ευχαριστηθείς. Καλό είναι να ξεκινήσεις αυτή την περίοδο κάτι που σε ευχαριστεί και είναι ιδιαίτερα δημιουργικό. Ακόμα και ο χορός που σε εκφράζει είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ενέργειά σου.


Πηγή: http://www.astrology.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add