Στην ενδοσχολική βία καταλήγει το πόρισμα.Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο αγνοούμενος φοιτητής απ’ την Κρήτη, υπήρξε θύμα συστηματικής ενδοσχολικής βίας. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Μαρτίου 07, 2015

Στην ενδοσχολική βία καταλήγει το πόρισμα.Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο αγνοούμενος φοιτητής απ’ την Κρήτη, υπήρξε θύμα συστηματικής ενδοσχολικής βίας.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Τούνελ», από την ΕΔΕ της Ειδικής Επιτροπής που όρισε ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός.
Τα μέλη της Επιτροπής με επικεφαλής τον δικηγόρο Ανδρέα Αθανασόπουλο, πραγματοποίησαν έρευνα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων που κράτησε δεκαεννιά ημέρες. Μίλησαν με φοιτητές, με το προσωπικό της Σχολής, με τους εκπαιδευτικούς και έλεγξαν όλες τις αποφάσεις του Δ.Σ.
Από το σύνολο του αποδεικτικού υλικού που η Επιτροπή έχει στα χέρια της, επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες για bullying εναντίον του 20χρονου φοιτητή, πριν και μετά τον Μάρτιο του 2014 που ο Βαγγέλης άλλαξε δωμάτιο στην εστία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη της Επιτροπής εκτιμούν ότι κάποια απ’ τα γεγονότα ήταν σε γνώση της Διεύθυνσης.
Το πόρισμα της Επιτροπής κατατέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού, που είναι το μόνο αρμόδιο για να αποφασίσει αν θα αποδοθούν ή όχι ευθύνες στους ιθύνοντες της Γαλακτοκομικής Σχολής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add