Πολιτιστική ατζέντα: Παραστάσεις από 16 έως και 17 Αυγούστου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Αυγούστου 16, 2014

Πολιτιστική ατζέντα: Παραστάσεις από 16 έως και 17 Αυγούστου

Πού θα πάμε και τι θα δούμε στην Αθήνα
«Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» στη Νέα Μάκρη
Σουρεαλιστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Ερμηνεύουν: Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ναταλία Δραγούμη, Τζένη Μπότση, Φωτεινή Ντεμίρη, Σοφία Βογιατζάκη, Πατρίκιος Κωστής, Παρθένα Χοροζίδου, Τζέση Παπουτσή. Υπόθεση: Έξι γυναίκες θύτες. Η καθεμία έχει σκοτώσει και από κάποιον, όχι και τόσο αθώο, μόνο και μόνο για να αποκαλυφθεί ότι τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και τις περισσότερες φορές δεν είναι πράγματα, αλλά αξίες, αισθήματα, χαμόγελα, άνθρωποι, γνωστοί και άγνωστοι για να σε προστατεύσουν και να σου συμπαρασταθούν όταν τους χρειαστείς, στη Νέα Μάκρη (Λεωφόρος Μαραθώνος 196). Τηλ.: 2294069800. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: 16, 17 Αυγούστου στις 21:15. Εισιτήριο: 15 ευρώ.

«Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» στη Σαρωνίδα
Κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου, Μιχάλη Ρέππα. Ερμηνεύουν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Νικολέτα Βλαβιανού, Βασίλης Κούκουρας, Βάνα Ραμπότα, Περικλής Λιανός, Αγγελική Δαλιάνη, Δημήτρης Λέκκος, Βασιλική Δέλλιου, Σταμάτης Τζελέπης. Υπόθεση: Η Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη, τη Λίζα, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, έναν νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον 'Αλφρεντ. Όλοι όμως πέφτουν απ' τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο 'Αλφρεντ δεν είναι 'Αγγλος...Είναι Αλβανός..., στη Σαρωνίδα. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: 16 Αυγούστου στις 21:00. Εισιτήριο: 12, 15, 17 ευρώ.

ΜΟΥΣΙΚΗ
16 Αυγούστου
«Μουσικό συγκρότημα Latino Cubano» στο Πόρτο Ράφτη
Μουσική εκδήλωση με το μουσικό συγκρότημα Latino Cubano. Ένα πρόγραμμα γεμάτο ζωντάνια, χρώματα και ρυθμούς της Καραϊβικής, στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη. Ώρα 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add