Η Lady Gaga στην Αθήνα. Είναι αλήθεια! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Απριλίου 01, 2014

Η Lady Gaga στην Αθήνα. Είναι αλήθεια!



clickatlife.gr

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η εταιρεία διοργάνωσης Λάβρυς, ανακοίνωσε σήμερα την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας της, αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια.

To απόλυτο pop idol έρχεται επιτέλους στη χώρα μας. Στο πλαίσιο λοιπόν, της παγκόσμιας περιοδείας της, η Lady Gaga, θα σταματήσει και στην ελληνική πρωτεύουσα, στην πρώτη της στάση στην Ευρώπη, με το show Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball, πριν φτάσει στο Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Αγγλία.

Με το νέο της άλμπουμ Lady Gaga's Artpop στις αποσκευές της, έρχεται να ταρακουνήσει για τα καλά τα δεδομένα στη χώρα μας, με μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες περιοδείες όλων των εποχών. To show της θα συνδυάζει μουσική, χορό και μόδα, αλλά και μία πρωτόγνωρη επαφή καλλιτέχνη και κοινού.

Η έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 4 Απριλίου, ενώ εισιτήρια θα μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω του site της εταιρείας Λάβρυς στοhttp://www.lavris.gr. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες του fan club της Lady Gaga θα μπορούν να αγοράσουν μέχρι 4 εισιτήρια έκαστος, στοhttps://littlemonsters.comαπό τις 9 π.μ της Τρίτης 1 Απριλίου και μέχρι τις 3 μ.μ της Τετάρτης 2 Απριλίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 38,5€ και φτάνουν τα 82,5€. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5€, ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5€ και Golden Standing στα 104,5€.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα φυσικά σημεία προπώλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add