ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΣΑΙ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Αυγούστου 02, 2013

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΣΑΙ



Ποιο από τα παρακάτω λουλούδια σας αρέσει περισσότερο;

Τριαντάφυλλα
Τουλίπα
Γαρίφαλα
Ορχιδέες
Άνθη λιβαδιού
Χρυσάνθεμα
Κρίνα



Τριαντάφυλλα
Αρέσουν στα δραστήρια, σίγουρα και αυταρχικά άτομα που ξέρουν να αγαπάνε τον εαυτό τους αλλά και να προσφέρουν αγάπη. Τα άτομα αυτά έχουν σταθερή ψυχολογία και σίγουρη ζωή. Στέκονται γερά στα πόδια τους και δεν κυνηγάνε το απραγματοποίητο. Πολλοί από τους λάτρες του τριαντάφυλλου είναι φιλόδοξοι, πεισματάρηδες και ίσως επιθετικοί. Τέλος πάντων, τα άτομα αυτά μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και έχουν πολλούς αντίζηλους.

Τουλίπα
Λουλούδι που αντιπροσωπεύει ευέλικτα και «ευλύγιστα» στον χαρακτήρα άτομα. Δεν τους ρίχνουν τα προβλήματα της ζωής και είναι γεμάτα ενέργεια. Είναι άτομα κοινωνικά αλλά κανείς δεν ξέρει τι σχέδια έχουν, παρά τη φαινομενική απλότητά τους. Ένα είναι σίγουρο, στην καρδιά τους ζει ελπίδα για μια καλύτερη ζωή. Κι αυτή η ελπίδα τους χαρίζει δύναμη και χαρά. Γυναίκα τουλίπα είναι ενεργητική και λατρεύει τον εαυτό της. Συνήθως οι σύζυγοι αυτών των γυναικών είναι δυστυχισμένοι.

Γαρίφαλα
Είναι πολύπλευρα άτομα. Από τη μία το προτιμούν οι διπλωμάτες, οι τυπικοί που κρύβουν το αληθινό τους είναι κι από την άλλη, το λεπτό στέλεχος και όμορφο άνθος υποδηλώνουν κάτι το ελκυστικό. Γι’ αυτό το προτιμούν αυτοί που μπορούν να αποκτήσουν αυτό που θέλουν χρησιμοποιώντας την πονηριά τους. Όμως τα άτομα αυτά σπανίζουν. Τα χαρακτηριστικά τους δεν αρέσουν στους γύρω. Τα γαρίφαλα δεν αποχωρούν ακόμα κι όταν έχουν άδικο. Επίσης το λουλούδι αυτό μπορεί να αρέσει και σε άτομα προσγειωμένα κι όχι αφηρημένα.


Ορχιδέες
Στη ζωή συνήθως τις βλέπουμε εκτός του φυσικού τους περιβάλλοντος, χωρίς κοτσανάκι να κρύβονται μέσα σε γυάλες. Αυτό το εξωτικό φυτό προσελκύει άτομα με χαρακτήρα δύσκολο, πρωτότυπο, περίεργο και ιδιότροπο. Δεν μπορούν να απολαύσουν τις μικρές απλές χαρές και πάντα αναζητάνε κάτι πιο ψαγμένο. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει τη γενική δυσαρέσκεια που έχουν από τη ζωή τους.


Άνθη λιβαδιού
Τα προτιμούν άτομα συγκρατημένα, μη εκδηλωτικά τα οποία όμως λατρεύουν τον εαυτό τους. Σε δυσμενείς συνθήκες μπορούν να κλειστούν στο καβούκι τους. Συχνά νιώθουν απογοητευμένοι και δυστυχισμένοι. Έχουν ανεπαίσθητο χαρακτήρα, με πλούσιο εσωτερικό κόσμο και βαθιά θλίψη την οποία σπάνια αντιλαμβάνονται οι γύρω, ακόμα και οι ίδιοι. Η έλλειψη ενέργειας, τους δυσκολεύει στην επίτευξη στόχων. Είναι όμως εργατικοί και με χαρά βοηθάνε άλλους.


Χρυσάνθεμα
Κρατάνε απόσταση από τη ζωή και τους γύρω, κλείνονται στον εαυτό τους και γι’ αυτό είναι δύσκολο να χαρακτηριστούν και να αγαπηθούν. Εξάλλου αυτό συμβαίνει με τα άτομα που δεν μπορούν να αγαπήσουν τον εαυτό τους.


Κρίνα
Άνθη βασιλικά και γι’ αυτό τα άτομα που τα προτιμούν πιστεύουν πως είναι ανώτερα από τους άλλους. Είναι γεμάτα αξιοπρέπεια, αυτοπεποίθηση, δύναμη αλλά και γοητεία. Χαρακτηρίζονται ως ενεργά, δραστήρια, υπερήφανα ακόμα και αλαζονικά μερικές φορές. Μεταξύ των αρνητικών στοιχείων μπορούμε να αναφέρουμε την περιφρόνηση για τις απόψεις των άλλων, μειωμένη αυτοκριτική αλλά και υπερβολική αυτοπεποίθηση. Τέτοια άτομα έχουν τάση για απάτες, παραπλανήσεις και φλερτ.

 woman-life.ucoz.com › Τεστ





Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add