Σπόροι του σύμπαντος και αστρικές οντότητες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2020

Σπόροι του σύμπαντος και αστρικές οντότητες

Ίσως τελικά ακόμη και εσύ ο ίδιος δεν αισθάνθηκες ποτέ ότι είσαι κατάλληλος για αυτόν τον πλανήτη ή ίσως συνάντησες ανθρώπους που πιστεύουν ότι δεν είναι άνθρωποι ή ίσως έχετε ακούσει ξανά και ξανά τη λέξη Σπόροι του σύμπαντος (Starseed).

Με πολύ απλούς όρους, τα Starseeds δεν είναι ανθρώπινης προέλευσης. Αν και υπάρχει μια συζήτηση σχετικά με το αν οι άνθρωποι είναι Starseeds, με βάση τις γνώσεις μου, οι άνθρωποι προέρχονταν από τα Starseeds, αλλά η ανθρωπότητα εξελίχθηκε από μόνη της και ως εκ τούτου υπάρχουν καθαροί ανθρώποι ή σπόροι της Γαίας αν θέλετε. Και ενώ πολλοί θεωρούν ότι είναι προσβλητικό να ονομάζεται άνθρωποι όταν υπάρχουν τόσα πολλά αστρικά όντα που μετενσαρκώνονται στη γη, θα ήθελα να προσθέσω ότι οι «καθαροί» άνθρωποι είναι τα αληθινά μάρμαρα του σύμπαντος. Και πρέπει να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο.

Ποιοι είναι λοιπόν οι σπόροι του σύμπαντος - Starseeds και γιατί είναι εδώ;
Μπορεί να έχετε ακούσει μεγάλα λόγια όπως την αφύπνιση, τους εργάτες του φωτός (όπως και πολλοί από εμάς εδώ είναι ήδη!) Και για τα θεϊκά όντα. Όλοι αυτοί οι όροι ήρθαν στη ζωή για να διευκολύνουν τη διαδικασία της ανόδου της ανθρωπότητας στο επόμενο πνευματικό επίπεδο. Για να διευκολυνθεί μια τέτοια διαδικασία, καθώς πρόκειται για μια κοινή επιχείρηση και κάθε πλανήτης και ύπαρξη του σύμπαντός μας θα εμπλέκεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (πρόθυμα ή απρόθυμα ... ναι, έχουμε μερικούς που είναι αντάρτες κατά της ανόδου της ανθρωπότητας), πολλά όντα. Οι πλανήτες μας, από το σύμπαν μας, ακόμα και μερικοί από άλλα σύμπαντα προσφέρθηκαν εθελοντικά με τη μετενσάρκωση. Αυτό δεν είναι μόνο επειδή η ανθρωπότητα χρειάζεται βοήθεια εδώ και τώρα, αλλά επειδή οι σπόροι του σύμπαντος και αστρικές οντότητες πρέπει να μάθουν και να κατανοήσουν τη γνώση και τη σοφία της ανθρωπότητας, ιδιαίτερα για να ασχοληθούν με την ενέργεια που συνήθως αναφερόμαστε ως τσάκρα της καρδιάς όπως επίσης και για τη διευκόλυνση της "μετεγκατάστασης" των ανθρώπων σε άλλους πλανήτες κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη διαδικασία ανόδου.

Εδώ είναι οι πιο κοινοί σπόροι του σύμπαντος και αστρικές οντότητες που μπορείτε να αναγνωρίσετε μέσα στον εαυτό σας ή στους φίλους σας που είναι σήμερα μετενσαρκωμένοι και μετενσαρκώνονται διαρκώς σε μια ανθρώπινη μορφή για να μπορούν να μιλήσουν:

  • Άγγελοι
Μια κοινή παρεξήγηση σχετικά με τους αγγέλους είναι ότι είναι ανώτερα όντα. Η πραγματικότητα είναι οτι οι Άγγελοι είναι μέλη της ομάδας, φύλακες, εργάτες του φωτός και βοηθοί. Ο λόγος που χρησιμοποιούμε την έκφραση «είσαι τέτοιος άγγελος» είναι ο καλύτερος τρόπος να περιγράψεις τι πραγματικά είναι. Δεν ζουν τη ζωή μας για εμάς, αλλά βοηθούν όταν ρωτάμε, ακόμα κι αν δεν το περιγραφούμε μέσα από λέξεις.

  • Δελφίνια
Κάπως παρόμοια με τους αγγέλους σε δονητικό επίπεδο, αλλά αισθάνομαι ότι είναι περισσότερο σε ευθυγράμμιση με το έργο των στοιχειακών. Δεδομένου ότι τα δελφίνια είναι πραγματικά πολύ εξελιγμένα όντα και πολλά από αυτά προέρχονται από την 5η διάσταση κολυμπούν ήδη στα νερά μας, και δουλεύουν σε διάφορα επίπεδα ταυτόχρονα. Τα περισσότερα από αυτά παραμένουν σε μορφή δελφινιών εντούτοις δεν μετενσαρκώνονται ως άνθρωποι, αλλά! Μπορεί να είστε σε θέση να επικοινωνείτε τηλεπαθητικά με μερικά από αυτά. Πρώτα από όλα είναι θεραπευτές.


  • Πλειαδιοι
Αυτή είναι μια αληθινή «φυλή» και χρησιμοποιώ τη λέξη «φυλή» πολύ χαλαρά εδώ γιατί είναι από τους πιο μαγευτικούς εργάτες. Οι Πλειαδιοι είναι καθαρό φως και ήταν τα βασικά όντα που δεν αγνοούσαν ότι η ερπετοειδή φυλή είναι κακά όντα. Λέγοντας αυτά, οι Πλειάδες υπέφεραν πολύ στα χέρια των ερπετών και όταν θα ξανά μετενσαρκωθούν στη γη, η πυκνότητα της 3D γης που ξυπνούσε τους παλιούς φόβους θα «απορρίψει» τα ερπετά. Είναι λυπηρό να το παρακολουθείς, αλλά είναι δύσκολο να ελέγξετε την κατάστασή σας στην τρισδιάστατη πραγματικότητα, ανεξάρτητα από το πόσο έχετε εξελιχθεί, το ίδιο ισχύει και για τα ερπετοειδή - γι'αυτο δώστε τους λίγο χαλάρωση!
Η βασική πτυχή των Πλειάδων είναι η υπέροχη κρυσταλλική πόλη που δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τη διαδικασία του μετασχηματισμού, της θεραπείας (για ΟΛΑ τα όντα αυτού του σύμπαντος) και κοινών συναντήσεων με το Γαλαξιακό Συμβούλιο. Υπάρχουν πολλά για αυτήν την «φυλή», αλλά ίσως θα κρατήσουμε αυτό το θέμα για κάποια άλλη φορά. Με απλά λόγια, αν είστε όλο αγάπη και φως ... υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είστε Πλειαδιος στην καταγωγή σας.


  • Ερπετοειδή
Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τις "φυλές" των ερπετοειδών, μερικοί έχουν ολοκληρώσει τον μετασχηματισμό και μερικοί ακόμα δεν το έχουν καταφέρει. Ωστόσο, αισθάνονται κάπως παραμελημένοι δίπλα στην ανθρώπινη φυλή. Ενώ υπάρχει μια εσωτερική γνώση μέσα μου γιατί αισθάνονται ότι είναι ανώτεροι από την ανθρώπινη φυλή, αποτυγχάνουν να δουν ότι το «εγώ» πρέπει να παραμεριστεί για την κοινή ανάληψη ολόκληρου του σύμπαντος μας. Μην τρομοκρατείστε λοιπόν από τα ερπετοειδή, υπάρχουν κάποια σοβαρά όντα εκεί έξω. Θα καταλήξουν να είναι πραγματικά μαγευτικοί πολεμιστές του σύμπαντος, μόλις φτάσουν στη δική τους αφύπνιση.

  • Οι νεράιδες
Αυτή είναι μια μεγάλη ομάδα όντων που περικλείει τα ξωτικά και άλλα για τα οποία δεν έχουμε καν ονόματα. Ωστόσο, οι νεράιδες αποτελούν μέρος των στοιχειακών όντων Είναι ευκολότερο να μιλήσουμε για αυτά ως μια ολόκληρη ομάδα: Στοιχειακά. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει τους μονόκερους που έχουν αγαπηθεί από τόσους πολλούς. Τα στοιχειακά έχουν μια πολύ υψηλή συχνότητα δονήσεων και θα διαδραματίσουν επίσης βασικό ρόλο στην ανθρώπινη ανάληψη. Τα στοιχειακά είναι όλο διασκέδαση και ευτυχία, έτσι μπορείτε να τα βρείτε να αγωνίζονται σε πυκνές ανθρώπινες υποχρεώσεις. Ας μην μιλάμε ούτε καν για χρήματα. Απλώς δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος αυτών των ενεργειών.

Το διαβάσαμε εδώ: http://psixikafenomena.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add