Ονειροκρίτης Ψ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2020

Ονειροκρίτης Ψ


Ψάθινα είδη: Αν δεις ψάθινα είδη, θα κερδίσεις την αληθινή αγάπη. Αν το σπίτι σου είναι γεμάτο με ψάθινα αντικείμενα να περιμένεις περίοδο ευημερίας και ευτυχίας. Αν είσαι ξαπλωμένος σε ψάθα, θα λάβεις κάποια κληρονομιά.

Ψαλίδι: Γενικά το ψαλίδι δεν είναι ευνοϊκό όνειρο. Συμβολίζει τις φιλονικίες και τους χωρισμούς τόσο για τους παντρεμένους όσο και για τους ερωτευμένους. Αν δίνεις ή παίρνεις ψαλίδι θα έχεις μεγάλα μπλεξίματα, ειδικά αν το ψαλίδι είναι ανοιχτό. Αν όμως δεις ότι χάνεις ψαλίδι το όνειρο είναι καλό επειδή θα ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες.

Ψαράς: ψάρεμα αν δεις ότι είσαι ψαράς θα αποκτήσεις πολλά κέρδη από τις δουλειές σου. Το ψάρεμα με δίχτυα σημαίνει επιτυχίες. Αν ψαρεύεις με πετονιά θα αποκτήσεις κληρονομιά. Αν ψαρεύεις με αγκίστρι θα έχεις ευτυχία στον έρωτα.

Ψάρι: γενικά τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στο νερό. Αν τρως ψάρια θα πετύχεις κάτι πολύ σπουδαίο. Αν δεις ψάρια σε πεντακάθαρα νερά θα αποκτήσεις την εύνοια ισχυρών ατόμων. Ψάρια στην ψαραγορά προμηνύουν ευχαριστο ταξίδι, τα νεκρά ψάρια όμως σημαίνουν λαχτάρα και στενοχώρια.

Ψάχνω: αν δεις ότι ψάχνεις κάτι στη γη θα συναντήσεις δυσκολίες στη δουλειά σου. Αν ψάχνεις τις τσέπες σου θα έχεις αβάσιμες υπόνοιες για κάτι.

Ψείρες: αν δεις ψείρες θα έχεις καλή υγεία. Αν είναι πάνω σου θα κερδίσεις πολλά χρήματα. Αν δεις ψείρες σε άλλους ή σε ζώα ή αν δεις να σκοτώνεις, θα αντιμετωπίσεις μεγάλη στεναχώρια η φτώχεια.

Ψέμα: αν δεις ότι λες ψέματα για να αποφύγεις μία τιμωρία θα φερθείς ανέντιμα σε κάποιον αθώο. Αν λες ψέματα για να βοηθήσεις άλλον θα σου γίνει αυστηρή και άδικη κριτική για τη στάση σου. Αν άλλοι λένε ψέματα, κάποιος συγγενής σου θα σε προδώσει ή κάποιοι θα σε παρασύρουν σε παγίδα.

Ψηλός: αν ονειρευτείς ότι εσύ ή η άλλη είναι πιο ψηλή από όσο είναι πραγματικά σε προσμένει ξαφνική και σημαντική επιτυχία.

Ψητό ψητό κρέας ή οτιδήποτε άλλο ψητό: είναι σημάδι ότι θα αποκτήσεις αρκετά χρήματα κοινωνική εκτίμηση αλλά και καλή υγεία.

Ψηφίζω-ψήφος αν δεις πώς ψηφίζεις θα βοηθήσεις κάποιον ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Ψίθυρος αν δείτε πως ακούτε κάποιους ψιθύρους στον ύπνο σας προσοχή στο κουτσομπολιό.

Ψυγείο αν δεις ψυγείο σημαίνει ότι θα ψυχρανθεί με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.Αν δεις ότι βάζεις πράγματα στο ψυγείο θα σου αποκαλύψουν ένα σπουδαίο μυστικό. Αν βγάζεις πράγματα από το ψυγείο να περιμένεις απρόσμενο επισκέπτη.

Ψυχαγωγία αν δεις ότι απολαμβάνεις μία ψυχαγωγική εκδήλωση θα λάβεις θαυμάσιες ειδήσεις από άτομο που βρίσκεται μακριά.

Ψυχρότητα αν ονειρευτείς ότι έχουν ψυχρανθεί η σχέση σου με κάποιον θα συμφιλιωθείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο με το οποίο έχεις παρεξηγηθεί.

Ψωμί αν δεις στον ύπνο σου ότι μοιράζεσαι με άλλους ψωμί θα αποκτήσεις καλός συνεργάτης. Το ωμό άψητο ψωμί σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Πολλά και φρέσκα ψωμιά είναι ευνοϊκό όνειρο, ενώ τα μπαγιάτικα η μουχλιασμένα σημαίνουν φτώχεια και μιζέρια. Το άσπρο ψωμί σημαίνει κέρδη, αντίθετα το μαύρο σημαίνει στενοχώριες. Ψωμί με σουσάμι είναι θαυμάσιο όνειρο. Το αντίδωρο σημαίνει αρραβώνα και γάμο, ενώ το ψωμί με ζάχαρη προμηνύει πίκρες. Πολλά ψυχούλα σημαίνουν άσκοπα έξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: