Τα Must Ανδρικά Ρούχα της Άνοιξης - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Απριλίου 07, 2020

Τα Must Ανδρικά Ρούχα της Άνοιξης


Τα ανδρικά ρούχα την περίοδο της άνοιξης θα πρέπει να διαλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή. Ο καιρός ανοίγει και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και τα ρούχα που πρέπει να διαλέγουμε πλέον θα πρέπει να είναι διαφορετικά. Είναι μια εποχή δύσκολη για τις στιλιστικές επιλογές σας. Τα ρούχα μας αυτήν την περίοδο του χρόνου θα πρέπει να είναι άνετα, γεμάτα με χρώματα, ρούχα που θα μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Ίσως είναι επίσης καιρός να ξεχωρίσετε τι έχει θέση στην ντουλάπα σας και τι όχι, δεν νομίζετε;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα rovo.gr διαθέτη πολύ μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ σε πολύ χαμηλές τιμές. Στο κατάστημα αυτό θα βρείτε πολλές μπλούζες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, πουκάμισα, ζακέτες, παντελόνι και ότι άλλο μπορεί να χρειαστείτε την καλοκαιρινή σεζόν.
Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις μας για τα must της ανοιξιάτικης σεζόν!

Βερμούδες
Οι βερμούδες είναι ένα κλασσικό κομμάτι και είναι ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας την εποχή της άνοιξης για τις ζεστές ημέρες. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με μονόχρωμα μπλουζάκια ή με μπλουζάκια με σχέδια ή πουκάμισα αν θέλετε. Μπορείτε να φορέσετε μαζί με τις βερμούδες sneakers.

Ζακέτες με Κουκούλα

Κάθε άνδρας θα πρέπει να έχει μια ζακέτα στη ντουλάπα του. Θα σας κρατήσει ζεστούς τις κρύες ημέρες ή νύχτες τις άνοιξης. Αν συνδυαστούν σωστά επίσης μπορούν να αναδείξουν το στυλ σας. Προτιμήστε για φέτος μια ζακέτα με κουκούλα και ασύμμετρες άκρες. Μπορούν να συνδυαστούν με jean ή υφασμάτινο παντελόνι και sneakers ή μποτάκια.

Πουκάμισο Λινό με Μακρύ Μανίκι
Τα πουκάμισα είναι μια αρκετά καλή αγορά για την περιόδο της άνοιξης. Είναι ιδανικά για τις πιο ζεστές ημέρες, καθώς το ύφασμά τους δεν είναι αρκετά χοντρό. Μπορούν να φορεθούν με τζιν ή άλλο υφασμάτινο παντελόνι και με όποιο παπούτσι θέλετε. Θα δείτε πως αν συνδυαστούν σωστά θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Τζιν

Τα τζιν είναι το απόλυτο must παντελόνι για την άνοιξη. Υπάρχουν πολλά είδη τζιν, με σκισίματα ή χωρίς, με ξεβάμματα, σε χαλαρή ή στενή γραμμή. Υπάρχουν τζιν για όλους τους τύπους σωμάτων. Τα τζιν μπορούν να σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα ορισμένες ημέρες που δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Για χαλαρές, καθημερινές εμφανίσεις, μπορείτε να φορέσετε τζιν με sneakers. Για πιο ιδιαίτερες και εκλεπτυσμένες εμφανίσεις μπορείτε να φορέσετε ένα leather jacket που είναι μια πολύ καλή επιλογή για να φοριέται με μπλούζες μακρυμάνικες και T-Shirt. Όσο για το τι παπούτσια θα φορέσετε, μπορείτε να επιλέξετε ιδανικά chelsea boots.

Μπουφάν
Είναι γνωστό ότι την άνοιξη είναι απρόβλεπτος ο καιρός. Γι’ αυτό αξίζει να έχετε ένα καλό μπουφάν που θα σας κρατάει ζεστούς. Ένα αδιάβροχο μπουφάν όπως αυτό της φωτογραφίας είναι τέλειο για casual και για sporty στυλιστικές εμφανίσεις. Επίσης, τα αντιανεμικά μπουφάν είναι τα πιο συνηθισμένα και μπορούν να φορεθούν τόσο με φόρμες όσο και με jean.

Περισσότερα ανδρικά ρούχα μπορείτε να βρείτε στο rovo.gr!

Δείτε επίσης σχετικά άρθρα: 5 Ανδρικά Πουκάμισα σε Χαμηλές Τιμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add