Τί είναι οι πλανητικές ώρες; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Απριλίου 14, 2020

Τί είναι οι πλανητικές ώρες;


Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πολύ πιθανό να χώρισαν πρώτοι το χρόνο της διάρκειας της ημέρας (ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση) σε 12 ίσα μέρη και, στη συνέχεια, έκαναν το ίδιο για τη διάρκεια της νύχτας ανάμεσα στη Δύση και την επόμενη Ανατολή. Αυτοί οι πρώτοι "αστρολόγοι" συσχέτισαν το καθένα από αυτά τα μέρη της ημέρας με τα 7 γνωστά ουράνια σώματα και την κίνησή τους. Με την παρατήρηση κατάφεραν να οργανώσουν ένα πρότυπο που βασιζόταν στη φαινομενική ταχύτητα αυτών των σωμάτων, δηλαδή του Κρόνου, του Δία, του Άρη, του Ήλιου, της Αφροδίτης, του Ερμή και της Σελήνης. 

Επανέλαβαν αυτή την αλληλουχία των επτά σωμάτων ανά τρεις φορές μέσα στην ημέρα, προσθέτοντας επίσης και τους επόμενους τρεις πλανήτες για να συμπληρωθεί το 24ωρο. Αυτή την κατανομή την ονόμασαν "Πλανητικές Ώρες".
Ωριαία Αστρολογία: Οι πιο δύσκολες πλανητικές ώρες της ημέρας.

Συμπληρωματικά, αναφέρουμε ότι ο Αστρολόγος - Αστρονόμος Πτολεμαίος, ο αστρολόγος Δωρόθεος ο Σινδόνιος και πολύ αργότερα ο αστρολόγος Ουίλλιαμ Λίλλυ χρησιμοποίησαν σε ευρεία κλίμακα τις "Πλανητικές Ώρες".

Η σειρά των Πλανητικών Ωρών για κάθε ημέρα εξαρτάται από την ημέρα που εξετάζουμε και βασίζεται κυρίως στις ονομασίες των ημερών οι οποίες είναι παρμένες από τους πλανήτες. Για παράδειγμα η Δευτέρα, στα Λατινικά ονομάζεται Dies Lunae (Ημέρα Σελήνης), η Τρίτη Dies Martis (Ημέρα Άρη), η Τετάρτη Dies Mercuri (Ημέρα Ερμή), η Πέμπτη Dies Jovis (Ημέρα Δία), η Παρασκευή Dies Veneris (Ημέρα Αφροδίτης), το Σάββατο Dies Saturni (Ημέρα Κρόνου) και η Κυριακή Dies Solis (Ημέρα Ήλιου). Έτσι, λοιπόν, η κάθε ημέρα ξεκινά την ανατολή με την Πλανητική Ώρα που αντιστοιχεί στον πλανήτη που της "δανείζει" το όνομά του, π.χ. την Δευτέρα, η πρώτη Πλανητική Ώρα είναι αυτή της Σελήνης. 

Βέβαια, αυτά τα 24 σημεία της ημέρας, τα οποία ποικίλουν σε μήκος από μέρα σε μέρα και από βδομάδα σε βδομάδα, ονομάστηκαν "Ώρες", παρόλο που σπανίως έχουν διάρκεια 60 λεπτών.

Στη σημερινή εποχή, με την βοήθεια των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, μπορούμε να εντοπίσουμε τον πραγματικό χρόνο διάρκειας μιας "Πλανητικής Ώρας". Το θέμα είναι σε τι μπορεί να μας φανεί χρήσιμο κάτι τέτοιο; Η βάση για τη χρησιμοποίηση των "Πλανητικών Ωρών" βρίσκεται στη φύση του καθενός από τους πλανήτες που σχετίζονται με την συγκεκριμένη Ώρα.

Μια χρήσιμη συμβουλή σε σχέση με την χρήση των "Πλανητικών Ωρών" είναι να συνδυάζονται με τις καθημερινές όψεις όλων των πλανητών κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως παρουσιάζονται στο επάνω δεξί μέρος της σελίδας. Έπ' ευκαιρία σας αποσαφηνίζουμε ότι οι "Πλανητικές Ώρες" που αναφέρονται για κάθε ημέρα στο αριστερό μέρος της σελίδας είναι υπολογισμένες για ώρα Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης και της θερινής. Αυτό σημαίνει ότι εσείς δεν έχετε παρά να κοιτάξετε το ρολόι σας.

Ας δώσουμε κι ένα παράδειγμα: Εάν σκοπεύετε να κάνετε μια σημαντική αγορά (π.χ. ένα αυτοκίνητο), όπου οι ώρες Ερμή ή Δία ενδείκνυνται, αλλά την ίδια ημέρα οι δύο αυτοί πλανήτες είναι σε δυσαρμονική όψη μεταξύ τους ή με κάποιους πλανήτες (ιδιαίτερα Άρη ή Κρόνο), είναι προτιμότερο να αποφύγετε τη συγκεκριμένη μέρα την αγορά, αλλά να την κάνετε, την αμέσως επόμενη μέρα που δεν υφίσταται πλέον μια τέτοια όψη.

Μια καλή ιδέα για να επωφεληθείτε περισσότερο από τις ιδιότητες των "Πλανητικών Ωρών" είναι να σημειώνετε όχι μόνο τις κινήσεις που κάνετε εσείς την συγκεκριμένη ώρα, αλλά και τις προτάσεις, τηλέφωνα, ραντεβού, κλπ, που προέρχονται από τους άλλους, έτσι ώστε να διαπιστώσετε άμεσα -και ίσως με μεγάλη έκπληξη!- τις προθέσεις τους και να βγάλετε μόνοι σας συμπέρασμα για τη χρησιμότητα του καθημερινού πίνακα των "Πλανητικών Ωρών".

Εξετάστε τη φύση του καθενός και τη σχέση του με τα θέματα που σας απασχολούν και αξιολογείστε τη χρησιμότητα της κάθε μιας από τις "Πλανητικές Ώρες": 

  • ΩΡΑ ΚΡΟΝΟΥ
Όσοι γνωρίζετε την περιοριστική φύση και τις καθυστερήσεις που επιφέρει ο Κρόνος δεν θα ξεκινούσατε για ένα ταξίδι σε Ώρα Κρόνου αφού οι καθυστερήσεις και οι αναποδιές θα ήταν δεδομένες για όλη τη διαδρομή! Οι εργασίες που ξεκινούν σε Ώρα Κρόνου συνοδεύονται από τα χαρακτηριστικά αυτού του πλανήτη. Αυτή η Ώρα είναι όμως από τη φύση της περίεργη, αφού μπορεί μια αναποδιά να αποβεί ωφέλιμη στο τέλος. Αν ξεκινήσετε μια οικοδομή σε Ώρα Κρόνου, θα σας φανεί ότι η αποπεράτωσή της δεν έχει τελειωμό! 

Στην περίπτωση ενός φίλου αρχιτέκτονα που ξεκίνησε μια οικοδομή σε ώρα Κρόνου -που συμπτωματικά ήταν και ανάδρομος- η οικοδομή τελείωσε με 18 μήνες καθυστέρηση. Βρέθηκε στα δικαστήρια με τον ιδιοκτήτη, δυσκολεύτηκε να πουλήσει τα διαμερίσματα και ακόμα ψάχνει να βρει την αιτία όλης αυτής της αναποδιάς. Στην περίπτωση όμως κάποιου άλλου φίλου ο οποίος ασχολείται με δημοπρασίες και αγοραπωλησίες ακινήτων τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Όσες φορές υπόγραψε συμβόλαια για πώληση ή αγορά ακίνητου σε ώρα Κρόνου (ο Κρόνος σχετίζεται και με την ακίνητη περιουσία), παρατήρησε ότι οι πελάτες του σπάνια άλλαζαν γνώμη μετά (η αξιόπιστη φύση του Κρόνου) και οι αποφάσεις τους έμειναν σταθερές στο χρόνο. 

Βέβαια, εκτός από τα σχετικά θέματα, αυτή η Ώρα δεν είναι κατάλληλη για υπογραφές άλλου τύπου συμβολαίων.Η Ώρα Κρόνου είναι κατάλληλη για: Να απομονωθείτε ώστε να βρείτε εσωτερική ισορροπία, να ξεκινήσετε πράγματα που θέλετε να έχουν μεγάλη διάρκεια (ειδικά επαγγελματικές υποθέσεις) ή να ξεκινήσετε μια εργασία με μακροχρόνια αποτελέσματα και προοπτικές, να προγραμματίσετε δραστηριότητες, να πάρετε μέτρα προφύλαξης κι ασφάλειας (κλειδαριές – συναγερμούς), να δώσετε ένορκη κατάθεση, να εισπράξετε χρήματα (παλαιά χρέη). 
Επίσης, για να πουλήσετε ακίνητα και γη (οικόπεδα, αγροτεμάχια), να έλθετε σε επαφή με κτηματομεσίτες, αγρότες ή να καλέσετε τον υδραυλικό σας, να συντηρήσετε έπιπλα ή έργα τέχνης, να επισκεφθείτε μοναστήρια και αρχαιολογικούς χώρους, να έρθετε σε επαφή με ηλικιωμένα πρόσωπα ή να συμβουλευτείτε άτομα που έχουν μεγάλη εμπειρία για το θέμα που σας ενδιαφέρει, να ξεφορτωθείτε κάτι ή … κάποιον, καθώς και να διακόψετε προβληματικές σχέσεις!

Η Ώρα Κρόνου είναι ακατάλληλη για: Έναρξη δικαστικών αγώνων, γάμο και ερωτικά ζητήματα, για να αγοράσετε οικιακές και ηλεκτρονικές συσκευές (ειδικά το Σάββατο που είναι η αντίστοιχη ημέρα Κρόνου), να μετακομίσετε ή να αλλάξετε την αισθητική του χώρου που ζείτε ή εργάζεστε. 

  • ΩΡΑ ΔΙΑ
Η φύση του Δία είναι επεκτατική, αισιόδοξη, φιλάνθρωπη και καλοπροαίρετη. Κάθε εργασία που ξεκινά σε Ώρα Δία θα συνεχιστεί μέσα σε αυτή την επεκτατική κι αισιόδοξη προοπτική. Κάντε τις συνεννοήσεις για ταξίδια ή ξεκινήστε το ταξίδι σας σε Ώρα Δία και θα διαπιστώσετε και περισσότερη άνεση στη διαδρομή αλλά και περισσότερη ευχαρίστηση από όση περιμένατε.
Η Ώρα Δία επίσης είναι ενδεικτική και για οικονομική επιτυχία. Μια καλή ιδέα είναι να προγραμματίσετε να ξυπνάτε (όταν αυτό είναι εφικτό) σε Ώρα Δία, ώστε να απολαμβάνετε όλη την ημέρα την αισιόδοξη πλευρά της φύσης του πλανήτη!
Η Ώρα Δία είναι κατάλληλη για: Να οργανώσετε και να ξεκινήσετε ένα μακρινό ταξίδι ή ένα σημαντικό σεμινάριο, για να εγγραφείτε σε σχολή, να αρχίσετε διδασκαλία ή μια συγγραφική εργασία, για να κάνετε μια χρηματιστηριακή επένδυση ή επένδυση σε συνάλλαγμα και αμοιβαία κεφάλαια, καθώς και να ανοίξετε λογαριασμό στην τράπεζα. Ευνοούνται επίσης οι επαφές με διευθυντές υπηρεσιών, νομικούς, δημοσιογράφους και άτομα που έχουν σχέση με φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Η Ώρα Δία είναι κατάλληλη, επίσης, για να ξεκινήσετε μια δυναμωτική διατροφή με σκοπό να πάρετε βάρος, να δεχθείτε τις συμβουλές του δικηγόρου σας, να αγοράσετε πολύτιμους λίθους, να έλθετε σε επικοινωνία με εκκλησιαστικούς παράγοντες, να συμμετέχετε σε θρησκευτικές τελετές ή να εξομολογηθείτε, να καθιερώσετε ή να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με συγγενείς εξ αγχιστείας και κυρίως με τα πεθερικά σας. 
Επίσης, για να ασχοληθείτε με την ιππασία αν σας ενδιαφέρει, να έλθετε σε επαφή με Πρεσβείες ή προξενεία, να βγάλετε διαβατήριο, να προβείτε σε δωρεές ή άλλες φιλανθρωπικές ενέργειες, να συναντηθείτε με εκπροσώπους του νόμου, τελωνειακούς, να παραλάβετε ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο.Η Ώρα Δία είναι ακατάλληλη για: Να αρχίσετε δίαιτα, για να συλλέξετε πληροφορίες, για εργασίες που απαιτούν λεπτομέρεια και τακτοποίηση, καθώς και για να δανείσετε αντικείμενα ή χρηματικά ποσά.

  • ΩΡΑ ΑΡΗ
Η φύση του πλανήτη Άρη (βιαστική, φλογερή, ενεργητική) περιγράφει και την Ώρα του Άρη. Ας μην τηλεφωνήσετε, λοιπόν, σε άτομα που υποψιάζεστε ότι μπορεί να τσακωθείτε μαζί τους, εκτός κι αν κάτι τέτοιο σας συμφέρει ή θέλετε να το ρισκάρετε. Καλύτερα να περιμένετε την επόμενη "Πλανητική Ώρα" ή να χρησιμοποιήσετε την προηγούμενη, αυτή του Δία. Αν μπορείτε, αποφύγετε να ξεκινήσετε ταξίδι σε Ώρα Άρη. Παρατηρήστε και μόνοι σας πόσο περισσότερο επιθετικά οδηγούν όλοι, αυτή την Ώρα, ή πόσα ατυχήματα γίνονται. Παρατηρήστε, επίσης, πόσο πιο ενεργητικοί (ή πιο … φιλόνικοι) γίνεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας, άμα ξυπνήσετε το πρωί σε Ώρα Άρη!

Η Ώρα Άρη είναι κατάλληλη για: Να έρθετε σε επαφή με στρατιωτικούς, τεχνικούς, μηχανικούς, συνεργεία , μηχανολόγους, οδοντοτεχνίτες, φυσιοθεραπευτές, ανακριτές, εμπόρους μηχανημάτων, για συμμετοχή σε ανταγωνιστικά σπορ, για να κατασκευάσετε τζάκι, για νέα επιχειρήματα, για αγορές όπλων και αιχμηρών αντικειμένων που έχουν καθημερινή χρήση, για να πετύχετε κάποιο στόχο μέσα από τον αιφνιδιασμό των άλλων, για αγορά μετοχών που έχουν σχέση με μέταλλα (και ειδικότερα με σίδηρο). Για αιματολογικές ιατρικές εξετάσεις, αιμοδοσία και μικροεπεμβάσεις αλλά όχι σοβαρές εγχειρήσεις.
Η Ώρα Άρη είναι ακατάλληλη για: Οδήγηση, εργασίες αισθητικής, ερωτικές υποθέσεις (εκτός από σεξ), χειρουργικές επεμβάσεις, εξαγωγή οδόντων, αφαίρεση κάλων, ελιών, ενασχόληση με όπλα ή αιχμηρά αντικείμενα, συναντήσεις με ανταγωνιστές, διευθέτηση παρεξηγήσεων ή έναρξη δικαστικών αγώνων (αγωγές), διαλεύκανση υποθέσεων, διαμεσολαβητικές προσπάθειες, λήψη μακροπρόθεσμων δανείων, γάμο και γενικότερα υποθέσεις που απαιτούν σταθερότητα. 

  • ΩΡΑ ΗΛΙΟΥ
Η καλοπροαίρετη φύση του Ήλιου κάνει την Ώρα Ήλιου καλή και κατάλληλη για τις περισσότερες δραστηριότητες και για τους περισσότερους ανθρώπους. Ξεκινήστε ένα κοινωνικό γεγονός (π.χ. ένα πάρτι), αν είναι δυνατόν κατ' αυτή την Ώρα (…όσοι καθυστερήσουν θα εμφανιστούν την επόμενη Ώρα, αυτή της Αφροδίτης, που είναι επίσης πολύ καλή Ώρα!) Αν νοιώθετε αβέβαιοι σχετικά με τις πράξεις ενός άλλου προσώπου, π.χ. να σας ανταποδώσει ένα τηλεφώνημα, κάντε το αρχικό τηλεφώνημα σε Ώρα Ήλιου. Σε αυτή την περίπτωση έχετε περισσότερες πιθανότητες να λάβετε κλήση του (ειδικά σε Ώρες Ήλιου, Αφροδίτης, Ερμή ή Σελήνης) και μάλιστα με ωφέλιμο αποτέλεσμα!

Η Ώρα Ήλιου είναι κατάλληλη για: Να λάβετε μέρος σε εκδηλώσεις με σκοπό την αυτοπροβολή, καθώς και να αγοράσετε πράγματα που θα βελτιώσουν την εικόνα σας. Να δείτε πρόσωπα που έχουν αξίωμα και να ζητήσετε κάποια χάρη, να ζητήσετε προαγωγή, να επισκεφθείτε τον πατέρα σας, να αγοράσετε πράγματα τα οποία σκέπτεστε να μεταπωλήσετε, να κάνετε εγκαίνια επιχειρήσεων όπως κέντρα διασκέδασης, κοσμηματοπωλεία, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να φλερτάρετε ή να διασκεδάσετε, να επισημοποιήσετε μια σχέση με αρραβώνα (όχι γάμο), να … παίξετε στο θέατρο, να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό χόμπι ή να κάνετε σπορ, να αγοράσετε κοσμήματα κυρίως από χρυσό καθώς και είδη πολυτελείας. 
Για ιατρικές εξετάσεις που αφορούν την καρδιά και τη μέση.
Η Ώρα Ήλιου είναι ακατάλληλη για: Μετακόμιση, συνεταιρισμό, γάμο, αγορά ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

  • ΩΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ
Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς, της ηρεμίας, της αρμονίας και γενικά εκείνων των θεμάτων που σχετίζονται με τα παραπάνω. Όλα μπορούν να πάνε καλά την Ώρα Αφροδίτης, εκτός και αν η Αφροδίτη -από διέλευση- είναι σε ανάδρομη φορά ή δέχεται αρνητικές όψεις. Τότε, ας είστε προσεκτικοί και μην βασίζεστε στην ευνοϊκή της πλευρά. Αυτές οι Ώρες θα εμπεριέχουν όλο αυτό το δύσκολο κομμάτι.

Η Ώρα Αφροδίτης είναι κατάλληλη για: Να ασχοληθείτε με αισθηματικά ζητήματα, να φλερτάρετε, να κλείσετε συμφωνία για συνεργασία ή … γάμο, να ξεκινήσετε το ταξίδι του μέλιτος, να αγοράσετε ενδύματα, καλλυντικά και αρώματα, να ενημερωθείτε σχετικά με τη μόδα, να επισκεφθείτε τη μοδίστρα σας, να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, να εκθέσετε ή να αγοράσετε έργα τέχνης, λουλούδια ή να ασχοληθείτε με τα λουλούδια του κήπου σας, καθώς και με διακόσμηση χώρου, να διασκεδάσετε, να ασχοληθείτε με πολιτιστικά θέματα, να τελέσετε το γάμο σας ή και να κάνετε πρόταση γάμου, ακόμα και να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ή να κάνετε δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επισκέψεις, καθώς και να συμβουλευτείτε τον διαιτολόγο σας. 

Οι Ώρες Αφροδίτης είναι πολύ καλές για ερωτικές συναντήσεις, για να ζητήσετε χάρη, για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι αναψυχής, για να βάλετε σε εφαρμογή ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σχέδιο ή χόμπι (όπως ζωγραφική, κηπουρική, διακοσμητικές εργασίες κλπ.), να ακούσετε μουσική, να χορέψετε, να ανταλλάξετε δώρα, να γιορτάσετε μια επέτειο, καθώς και για ραντεβού σε αίθουσες αισθητικής ή σαλόνια ομορφιάς, για να φροντίσετε την προσωπική σας εμφάνιση, όπως π.χ. να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας. Επίσης, για ιατρικές εξετάσεις που αφορούν θέματα νεφρών, θυρεοειδούς, δερματικά προβλήματα, αλλεργίες.

Η Ώρα Αφροδίτης είναι ακατάλληλη για: Σπουδές σε τεχνικό κλάδο, οικοδόμηση, διαπραγματεύσεις με ανταγωνιστές, για σκληρές και επίπονες εργασίες, για βίαια σπορ, για αγορές εργαλείων. 

  • ΩΡΑ ΕΡΜΗ
Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε οτιδήποτε αφορά επικοινωνία, όπως αλληλογραφία, γράψιμο, μικρά ταξίδια κι εκδρομές, διδασκαλία, επαφή με παιδιά, καθώς και να κάνετε σημαντικά τηλέφωνα. Αυτό αλλάζει σε περίπτωση που ο διελαύνων Ερμής είναι ανάδρομος ή δέχεται αρνητικές όψεις. Οι θετικές ιδιότητες του Ερμή τροποποιούνται ανάλογα. Ειδικά στην περίπτωση της ανάδρομης κίνησης, οι παραπάνω δραστηριότητες θεωρείται, τελικά, παρακινδυνευμένο να ξεκινήσουν σε Ώρες Ερμή.

Η Ώρα Ερμή είναι κατάλληλη για: Πνευματική εργασία, για να κάνετε διαπραγματεύσεις με εμπόρους και βιοτέχνες, διαφημιστές, μεταφορείς, πράκτορες ταξιδιών και δημόσιες σχέσεις, να στείλετε γράμματα, τηλεγραφήματα, φαξ ή να κάνετε σημαντικά τηλεφωνήματα, να παρουσιάσετε μια ομιλία σας, να πείσετε κάποιους με τα επιχειρήματά σας, να παραγγείλετε μεταφορικό μέσο, για να αγοράσετε βιβλία, γυαλιά, γραφική ύλη, ηλεκτρονικό υπολογιστή (και ειδικά τις ημέρες που έχει καλή όψη με τον Ουρανό) και προγράμματα για υπολογιστές, επίσης να αγοράσετε ραδιόφωνο, τηλεόραση, μεγάφωνα, μικρόφωνα και άλλα οπτικοακουστικά μέσα, να προμηθευτείτε κινητό τηλέφωνο. Επίσης, για να κάνετε εκδρομές, να φροντίσετε για τη μεταφορά εμπορευμάτων, να διαφημίσετε τα προϊόντα σας, να αναπτύξετε καλύτερες σχέσεις με τους γείτονες ή και τα αδέλφια σας, να κλείσετε συμφωνίες, να διαβάσετε λογοτεχνία, να εκδώσετε κάποιο βιβλίο ή να φροντίσετε να παραδοθεί μια γραπτή εργασία ή μελέτη. 

Επίσης, για να ασχοληθείτε με μεταφράσεις, να βάλετε κάποια αγγελία, να γράψετε κασέτες μουσικής κλπ, να έλθετε σε επαφή με συγγραφείς, δημοσιογράφους, εκδότες, βιβλιοπώλες, λογιστές, μαθηματικούς, τυπογράφους, εκπαιδευτικούς, ταχυδρόμους, να ζητήσετε μετάθεση, να μετακομίσετε, να βγάλετε εισιτήρια προκειμένου να ταξιδέψετε.
Οι Ώρες Ερμή είναι κατάλληλες για: Οφθαλμιατρικές ιατρικές εξετάσεις, καθώς και εξετάσεις σε ωτορινολαρυγγολόγο, πνευμονολόγο και παθολόγο για εντερικά προβλήματα.
Η Ώρα Ερμή είναι ακατάλληλη για: Αποφάσεις που αφορούν σημαντικά ζητήματα, για νομικές υποθέσεις, για ανοικοδόμηση, για να αποφασίσετε γάμο και σοβαρές ερωτικές υποθέσεις, 

  • ΩΡΑ ΣΕΛΗΝΗΣ
Προτού χρησιμοποιήσετε τις Ώρες Σελήνης, ελέγξτε αν η Σελήνη είναι Κενή Πορείας ή δέχεται αρνητικές όψεις. Αν δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και η Σελήνη είναι καλά τοποθετημένη, τα θετικά της χαρακτηριστικά θα έχουν αντίκρισμα στις Ώρες Σελήνης. Η Ώρα Σελήνης, λοιπόν, είναι κατάλληλη για επαφή με το κοινό, για θέματα δημοσίου ενδιαφέροντος, για συναλλαγές με γυναίκες ή τη μητέρα σας. Τα θέματα σπιτιού, τα οικογενειακά ζητήματα είναι μέσα στη σφαίρα επιρροής της Σελήνης, επίσης.Η Ώρα Σελήνης είναι κατάλληλη για: Επαφή με το κοινό και σχέσεις με το γυναικείο φύλο, ενασχόληση με οικιακά θέματα, έναρξη ερευνών, μαντικών ασχολιών, οικογενειακές συγκεντρώσεις, συναλλαγές με συγγενείς, ξενοδοχεία και ξενοδοχοϋπαλλήλους, ναυτικούς, ναυτιλιακά γραφεία, προμήθεια ή εμπορεία ειδών οικιακής χρήσης και ειδών διατροφής, υαλικών, ασημικών, μαργαριταριών, κολύμπι ή ξεκίνημα για ένα θαλασσινό ταξίδι. 

Επίσης, για γυναικολογικές εξετάσεις ή εξετάσεις στομάχου.
Η Ώρα Σελήνης είναι ακατάλληλη για: Συναλλαγές με άτομα εξουσίας (προϊσταμένους, διευθυντές), αποφάσεις που χρειάζονται σταθερότητα και θα έχουν μόνιμη επιρροή, για να «πατήσετε πόδι», για να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία. 

Το διαβάσαμε εδώ www.anew.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add