5 Ανδρικά Πουκάμισα σε Χαμηλές Τιμές - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Απριλίου 07, 2020

5 Ανδρικά Πουκάμισα σε Χαμηλές Τιμές

Ο καιρός ανοίγει σιγά σιγά και αυτό σημαίνει ότι οι εμφανίσεις σας θα πρέπει να περιλαμβάνουν ρούχα πιο ανοιχτά, όπως τα ανδρικά πουκάμισα πόλο για παράδειγμα. Τα ανδρικά πουκάμισα είναι ένα essential ρούχο για τις υψηλές θερμοκρασίες της άνοιξης και του καλοκαιριού και φυσικά δεν πρέπει να σας τρομάζει αυτό. Και ο λόγος είναι πολύ απλός. Τα ανδρικά πουκάμισα είναι η καλύτερη έκφραση ενός ολοκληρωμένου ανδρικού στυλ.


Μπορείτε να βρείτε πολλά ανδρικά πουκάμισα στο rovo.gr. Το rovo.gr είναι ένα ηλεκτρονικό  κατάστημα με ανδρικά και γυναικεία ρούχα σε πολύ προσιτές τιμές.

Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι τα πουκάμισα θα είναι το στίγμα που θα αφήσετε στο look σας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία η επιλογή που θα κάνετε και αυτό που θα επιλέξετε θα πρέπει να σας εκφράζει απόλυτα και να σας ταιριάζει. Υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια για να επιλέξετε. Slim fit, σε χαλαρή γραμμή, με ανοιχτά χρώματα ή πιο beach looks.

Αναρωτιέστε αν τα πουκάμισα φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας; Ναι. Μπορείτε να βάλετε ένα το πρωί στη δουλειά σας, σε γάμους/βαφτίσια ή σε μια βραδινή έξοδο.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις προτάσεις μας για την φετινή σεζόν:

Τα λευκά πόλο με μικρές λεπτομέρειες είναι ιδανικά για να φορέσετε φέτος. Συνδυάζονται πολύ εύκολα και αναδεικνύουν το σώμα σας.

Προτιμήστε επίσης τα δίχρωμα μπλουζάκια όπως το συγκεκριμένο. Είναι τέλειο για χαλαρές, καθημερινές εμφανίσεις και ταιριάζει πάρα πολύ με τζιν.

Τα ριγέ πάντα ήταν και θα είναι κλασσική αξία. Αν τα συνδυάσετε σωστά μπορείτε να έχετε ένα πολύ όμορφο και ολοκληρωμένο look. Μπορείτε να τα φορέσετε τόσο με τζιν όσο και με άλλα παντελόνια όπως είναι τα chinos. Μπορείτε να επιλέξετε επίσης και ότι παπούτσι θέλετε.

Είναι χαρούμενα και πολύχρωμα μπλουζάκια. Είναι τα must του καλοκαιριού. Εδώ θέλει προσοχή με τι θα το συνδυάσετε. Το παντελόνι που θα συνδυαστεί θα πρέπει να είναι μονόχρωμο.


Αυτό το polo shirt είναι επίσης μια τέλεια επιλογή για φέτος. Σε μαύρο χρώμα, με ριγέ λεπτομέρειες στον γιακά και στα μανίκια που δίνουν μια ιδιαίτερη νότα στο look σας. Έχει εφαρμοστή γραμμή και στενά μανίκια για να αναδείξει το σώμα σας.

Περισσότερα ρούχα θα βρείτε στο rovo.gr.

Δείτε επίσης σχετικά άρθρα: Τα Must Ανδρικά Ρούχα της Άνοιξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add