Instagram: Γιατί εμφανίζεται το u2026 στο προφιλ; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2020

Instagram: Γιατί εμφανίζεται το u2026 στο προφιλ;

Εδώ και λίγες ημέρες εμφανίζεται ο τύπος u2026 σε όλα τα προφίλ του Instagram. Μόλις πηγαίνεται στο προφίλ σας αναγράφεται αυτός ο τύπος, αλλά όταν πατατε στο κουμπι "περισσοτερα" (χαρακτηριστικά οι τρεις τελείες) εξαφανίζεται. Το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος χακαρισματος του λογαριασμου σας, ούτε κάποιο είδος παραβίασης, οπότε μην φοβάστε. 
Φαίνεται πως η εμφανιση του u2026 είναι ένα σφάλμα της τελευταίας ενημερωμένης έκδοσης του Instagram, που έχει ως αποτέλεσμα να αντικαθιστά το κουμπί με τις τρεις τελείες ... 
Περιμένουμε την διόρθωση αυτου του σφάλματος. Δημιουργήθηκε hastag #u2026 


Υπενθυμίζουμε πως για την καλύτερη ασφαλεια σας στα social media και στο παρών άρθρο στο instagram, να έχετε ενεργοποιημένο τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων, απο τις ρυθμίσεις, και να βάζετε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης χωρίς απομνημόνευση!
Ποτέ μην κάνετε κλικ σε ύποπτους συνδέσμους που έχετε λάβει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Ποτέ μην δώσετε κωδικούς πρόσβασης Instagram σε άλλους, παρά μόνο σε αξιόπιστους ανθρώπους. Η ενεργοποίηση του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων με τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε χρήση ενός πολύπλοκου  ισχυρού κωδικού πρόσβασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: