Καλως ορίζουμε τα Χριστούγεννα αυτης της χρονιάς - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Δεκεμβρίου 24, 2019

Καλως ορίζουμε τα Χριστούγεννα αυτης της χρονιάς

Καλως ορίζουμε τα Χριστούγεννα αυτης της χρονιάς. Σπίτια, δρόμοι και πλατείες έβαλαν τα γιορτινά τους στολίδια, φωτάκια, λαμπάκια και φυσικά τα δώρα. (Υπάρχει και η άλλη πλευρα που δεν θελουν να ακουνε για τα Χριστούγεννα και γενικα για γιορτές  ). Συναντησεις με φιλους, συγγενεις, σχέσεις για να προσθεσεις ακομα μια χρονιά τις καλες στιγμες. Σε τετοιο σημειο, ωστε στα επομενα πέντε, δέκα χρόνια να τα σκέφτεσαι και να τα θυμάσαι με χαρά ή νοσταλγική χαρα.
Προσωπικά μετράω αντίστροφα (εγω και η γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών ... :P ) απο τον Φεβρουάριο. Μόλις έρθει ο Νοέμβρης, όμως, οι μέρες τρέχουν. Εσύ, όπως και εγώ, μπορεί να είσαι κλειστός σαν χαρακτήρας ή επιφυλακτικός με τον κόσμο. Δικαίωμα σου. Θες πες το η μελαγχολία των Χριστουγέννων. Μπορω να καταλάβω κάποια σημεία, ο καθένας έχει τη δικη του οπτικη ματιά. Αλλά στο τσακ, σου έρχεται κάτι όμορφο που σε γεμίζει με πολλά συναισθήματα!
10 από τα πιο όμορφα ρητά για τα Χριστούγεννα
Για να αφήσετε με τον πιο όμορφο τροπο την παλιά χρονιά μιλήστε σε ανθρώπους που έχετε να τους πειτε κατι, αλλά φοβάστε ή ντρέπεστε. Μιληστε τους. Πειτε τους αυτο που νιώθετε. Οι σκέψεις ξεφυτρώνουν μόνες τους, με το κατάλληλο ερέθισμα. Για να φύγουν απο μέσα σας, πείτε το.  Τοτε θα νιώσετε ένα μεγάλο βάρος να φεύγει απο πάνω σας. Ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα και όμορφη ανθρώπινη σχέση!

Ίσως να έχεις κουραστεί να δέχεσαι ευχές που ποτέ δεν πραγματοποιούνται όπως λες. Μην τις απορρίπτεις όμως γιατί η αξία τους είναι ανεκτίμητη και η ύπαρξή τους στόχος που αργά ή γρήγορα θα κατακτηθεί αρκεί να έχεις υγεία και να το θες. 
Καλά Χριστούγεννα

Η έμπνευση πηγάζει απο το κατάλληλο συναίσθημα. 
Το αποτέλεσμα της, ειναι η ομορφιά. 
Να ήξερες πόση είναι η χαρά μου που σε γνώρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add