Αμέτρητες προτάσεις και ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Νοεμβρίου 02, 2019

Αμέτρητες προτάσεις και ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης

Θέλεις να φέρεις το «πνεύμα των Χριστουγέννων» στο σπίτι σου; Σκέφτεσαι πώς θα το διακοσμήσεις για να υποδεχτείς τα Χριστούγεννα;
Πριν ξεκινήσεις, θα πρέπει να έχεις επιλέξει ποιο είναι το αγαπημένο στυλ σου για τις φετινές εορτές! Αγαπάς το Traditional, το Rustic, το Glamour ή το Neo-Classic Queen of Ice στυλ;
Όποιο κι αν σε αντιπροσωπεύει εμείς σου δίνουμε ιδέες για να εμπνευστείς! Δώσε τη δική σου προσωπική πινελιά και εντυπωσίασε με το αποτέλεσμα!

  • Traditional style
Αναζητάς ένα στυλ παραδοσιακό και κλασικό;

Με κυρίαρχο χρώμα το κόκκινο και με πινελιές πράσινου, θα μεταφέρεις την διαχρονική κομψότητα στο χώρο σου!
Το traditional style είναι το κλασικό στυλ Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που παραμένει διαχρονικό, κομψό και προσδίδει μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση στο σπίτι, θυμίζοντάς τα παιδικά μας χρόνια.

Αν ζητάς κάτι αμιγώς παραδοσιακό το traditional classic είναι για σένα. Το κόκκινο με μικρές πινελιές πράσινου είναι από τα κυρίαρχα χρώματα αυτού του στυλ καθώς συνδέεται άμεσα με τα Χριστούγεννα, είναι λαμπερό και ζωντανό χρώμα και δίνει ζεστασιά στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.
Εκτός από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορείς να διακοσμήσεις με κόκκινα στολίδια τους τοίχους, το τζάκι και φυσικά το τραπέζι.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις γιρλάντες και στεφάνια να βάλεις κορδέλες, φωτάκια και διακοσμητικά και να στολίσεις τα παράθυρα, το τζάκι και τις σκάλες. Ολοκλήρωσε το look με γιρλάντες και στεφάνια τα οποία θα έχουν berries, κουκουνάρια και χιόνι.


  • Traditional classic
Αν ζητάς πάλι ένα look το οποίο θα αποπνέει κλασικό στυλ θυμίζοντάς σου τα παιδικά χρόνια τότε το traditional vintage toys είναι ιδανικό. Παιχνίδια, καμπανάκια, γυάλινες μπάλες, αγγελάκια και αλογάκια είναι τα κυρίαρχα στολίδια αυτού του στυλ.

  • Traditional vintage toys
  • Rustic style
To Rustic χρησιμοποιεί διακοσμητικά στοιχεία και υλικά που προέρχονται από το παραδοσιακό country στυλ.
Αυτά τα Χριστούγεννα επίλεξε το Rustic style και δημιούργησε μια πολύ ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με φυσικά υλικά. Για το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου με πινελιές Rustic Country διάλεξε ανάμεσα σε χρώματα του μπλε, γαλάζιου και μπρονζέ. Επίλεξε ξύλινα στολίδια, στολίδια γούνινα και δερμάτινα, και μπάλες με φυσικά υλικά.

  • Rustic Country
Ενώ αν προτιμάς πιο γήινες αποχρώσεις και ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα, το Rustic Botanic είναι για σένα! Επίλεξε ξύλινα στολίδια σε αποχρώσεις του πράσινου, του λευκού και της μέντας. Στολίδια ψάθινα, ξύλινα διακοσμητικά, αστέρια από κλαδιά, γυάλινες μπάλες με φυσικά υλικά και πορσελάνινα στολίδια ολοκληρώνουν το minimal χριστουγεννιάτικο στυλ που σου αρέσει!

  • Rustic Botanic
Τα λαμπάκια του δέντρου και στις δυο εκδοχές, θα πρέπει να είναι λευκά, για να αναδεικνύουν την αισθητική των γήινων χρωμάτων.
Παίξε με πρωτότυπες Rustic χριστουγεννιάτικες ιδέες με επίκεντρο το ξύλο! Το Rustic είναι το είδος διακόσμησης που αγαπάει το ξύλο, τις γήινες αποχρώσεις, τα λινά υφάσματα και τα δέρματα και γενικά τα έπιπλα και τα διακοσμητικά από φυσικά υλικά. Εμπνεύσου και δημιούργησε μόνος σου τα στολίδια σου! Φτιάξε ξύλινες κορνίζες με φωτογραφίες για το δώρο των αγαπημένων σου φίλων, φιόγκους από λινάτσα για την υπόλοιπη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου και ολοκλήρωσε το στυλ με ένα αστέρι στο δέντρο φτιαγμένο από κλαδιά!

  • Glamour shin
Δώσε μια πιο Glamorous πινελιά στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου, ασπάσου τη φιλοσοφία του «more is more» και επίλεξε το glamour shine στυλ.
Επηρεασμένο από την Art - Deco περίοδο του 20’, 30’ και 40’ γιορτάζει την πολυτέλεια μέσα από την εκθαμβωτική ομορφιά των υλικών.

Ιδανικές αποχρώσεις του συγκεκριμένου στυλ είναι το χρυσό, το ροζ και το ασημί. Για το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου επίλεξε στολίδια γυάλινα με χρυσές λεπτομέρειες, ροζ και ασημί με δαντέλα, glitter και χρυσόσκονη. Στολίδια πλούσια και ρομαντικά σαν κοσμήματα που προσδίδουν λάμψη και πολυτέλεια σε όλο το σπίτι!

  • Glamour shine
  • Neo-classic queen of ice
Αν τα Χριστούγεννα είναι η εποχή σου, και πάντα ήθελες να ζήσεις σαν τα παραμύθια, τότε το Neo - Classic Queen of Ice στυλ είναι η φετινή μας πρόταση για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου! Νεοκλασικό, αγαπητό άλλα και διαχρονικό με χρώματα γεμάτα μαγεία όπως: το μωβ, μωβ-λιλά, λευκό και το ασημί. Υφές ανάγλυφες, με στρας, πέρλες, glitter, χάντρες και χρυσόσκονη με λεπτομέρειες από κρυστάλλινα αντικείμενα που θα δώσουν την αίσθηση ενός μαγεμένου χιονισμένου δάσους και θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα μοναδικά!

Αν τελικά το Neo - Classic Queen of Ice στυλ είναι για εσένα, τότε μην ξεχάσεις να επενδύσεις στο χώρο σου με διακοσμητικά υλικά και στολίδια που θυμίζουν κρύσταλλα, έχουν το εφέ του πάγου, ώστε να αποκτήσεις το στυλ των ονείρων σου. Για το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου επίλεξε χρώματα σε πιο ψυχρούς τόνους που παράλληλα δίνουν ένα δυναμικό και παραμυθένιο αποτέλεσμα.

  • Neo-classic queen of ice 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

add