Επιλέγω το κατάλληλο στυλ χαλιού για το χώρο μου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2019

Επιλέγω το κατάλληλο στυλ χαλιού για το χώρο μου


Η εικόνα του χώρου σου τους κρύους χειμερινούς μήνες διαμορφώνεται ανάλογα με τα χαλιά που θα επιλέξεις να στρώσεις μέσα σε αυτόν.
Τα χαλιά είναι αυτά που θα προσθέσουν στο χώρο σου ζεστασιά αλλά και ατμόσφαιρα αφού εκτός της βασικής τους χρήσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ένα διακοσμητικό στολίδι.

Η επιλογή του κατάλληλου χαλιού αποτελεί την βάση σε έναν χώρο ώστε να δέσουν αρμονικά όλα τα χρώματα και τα αντικείμενα.
Διάλεξε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία στυλ και χρωματικών συνδυασμών και μεταμόρφωσε ολοκληρωτικά τους χώρους του σπιτιού σου στις αισθητικές απαιτήσεις που σε χαρακτηρίζουν.

Nature style
Το Nature είναι το στυλ που φέρνει τη φύση σπίτι σου! Σε αυτό το στυλ, οι αποχρώσεις είναι ξεθωριασμένες και θαμπές για να απεικονίζουν τη φυσική τους μορφή χωρίς καμία γυαλάδα. Τα χρώματα ουδέτερα, πράσινα ή παστέλ. Τα κύρια μοτίβα που συναντάμε είναι τα φυτικά γραφικά αλλά και σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση. Πόσο ωραίο είναι να μπαίνεις σε ένα χώρο και να νομίζεις ότι βρίσκεσαι έξω στη φύση. Η LEROY MERLIN σου προσφέρει όλα τα χαλιά που θα φέρουν το Nature στυλ και στο δικό σου σπίτι.



Boheme style
Εμπνευσμένο από πολιτισμούς από διαφορετικές ηπείρους, καταφέρνει να εξισορροπεί επιρροές από το Μαρόκο, την Ινδία, την Αμερική των Ιθαγενών, την Κεντρική Ευρώπη και την Ανατολία, δημιουργώντας μία τάση που χρόνο με το χρόνο κερδίζει υποστηρικτές. Το πολυταξιδεμένο στυλ, δίνει στο χαλί σου έναν παγκόσμιο χαρακτήρα. Με κύριους συνδυασμούς χρωμάτων όπως πράσινο, τιρκουάζ, μωβ, μαύρο αλλά και τερακότα, το σπίτι σου γίνεται... multi-ethnic! Πολίτης του κόσμου!



Design style
Το Design στυλ εξυμνεί την απλότητα και τη λειτουργικότητα στον χώρο. Χρησιμοποιώντας λιτές γραμμές και γεωμετρικά μοτίβα, προσδίδει ένα minimal χαρακτήρα στο εσωτερικό του σπιτιού. Το Design στυλ είναι τόσο απλό και τόσο μοναδικό, με κύρια χαρακτηριστικά τη μονοχρωμία και τη λιτότητα. Τα χρώματα που επικρατούν είναι το λευκό, το γαλάζιο, το κίτρινο, το γκρι και το μαύρο. Τα διακριτικά χρώματα και τα minimal σχέδια στα χαλιά σου δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μια καθημερινότητα με χαλαρή διάθεση.


Glamour style
Το Glamour στυλ εκφράζει ένα εκλεπτυσμένο και κομψό πνεύμα. Επηρεασμένο από την Art - Deco περίοδο του 20’, 30’ και 40’ γιορτάζει την άνεση και την πολυτέλεια μέσα από την εκθαμβωτική ομορφιά των υλικών. Τα επιβλητικά χρώματα ενισχύουν το κύρος και το αίσθημα πολυτέλειας που αποπνέει το συγκεκριμένο στυλ. Διαχρονικό και αισθητικά τέλειο αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό ανάμεσα στην πολυτέλεια, την άνεση, τη λειτουργικότητα και την κομψότητα.

Industrial style

Το industrial στυλ είναι ένα μοντέρνο στυλ διακόσμησης που κερδίζει συνεχώς έδαφος και αποκτάει όλο και περισσότερους θαυμαστές.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η δημιουργία μιας αφαιρετικής αίσθησης, με βάση τα ψυχρά χρώματα και τη τραχειά και αδούλευτη επιφάνεια
που προσδίδει minimal look και λιτό οπτικό αποτέλεσμα στα χαλιά σου και κατ'επέκταση στο χώρο.

Neoclassic style
Σε ένα neoclassic στυλ κυριαρχεί η μεγαλοπρέπεια, η αρχοντιά και η έμφαση στη πολυτέλεια. 
Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η αρμονία στα χρώματα και στα μοτίβα, που αποσκοπεί στην ισορροπία του συνόλου και δίνει την αίσθηση της απόλυτης τελειότητας

μέσα από τη συμμετρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: