Ένας χρόνος από το «μαύρο» στο Mega - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Οκτωβρίου 28, 2019

Ένας χρόνος από το «μαύρο» στο Mega

Έναν χρόνο πριν το κανάλι Mega σταμάτησε να εκπέμπει μέσω της Digea.


Ήταν οι τίτλοι τέλους στην πορεία του άλλοτε κραταιού καναλιού που φυτοζωούσε τα τελευταία χρόνια χωρίς ζωντανό πρόγραμμα. Στις 2:18 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου κι ενώ στο κανάλι έπαιζε επεισόδιο των «Απαράδεκτων», το Mega που άλλαξε την ελληνική τηλεόραση έριξε τίτλους τέλους μέσω της Digea ενώ έναν περίπου μήνα αργότερα σταμάτησε να δίνει σήμερα και στις συνδρομητικές πλατφόρμες. Εδώ και λίγο καιρό έχει σταματήσει να μεταδίδεται και μέσω youtube όπου προβάλλονταν σειρές του καναλιού.


Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του καναλιού ήταν εκείνοι που το κράτησαν όρθιο στις δύσκολες στιγμές. Μάλιστα το Mega καέγραφε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης μέχρι και το τέλος του προβάλλοντας επαναλήψεις θρυλικών σειρών που άφησαν το στίγμα τους στην ελληνική τηλεόραση.


Η τελευταία πράξη για το Mega πάντως θα γραφτεί σε λίγες μέρες όπου θα γίνει και ο πλειστηριασμός των περιουσιακών του στοιχείων. Όλα όσα ανήκαν στο κανάλι πλέον έχουν περάσει στα χέρια τραπεζών όπου θα έχουν και την ευθύνη της δημοπρασίας.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ασφαλώς επικεντρώνεται στην ταινιοθήκη. Είναι άλλωστε το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Mega και αυτό που το ξεχώριζε από τους ανταγωνιστές του. Μην ξεχνάμε ότι από το κανάλι έχουν μεταδοθεί οι μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Είναι δεδομένο ότι σχεδόν όλοι οι καναλάρχες θα διεκδικήσουν την ταινιοθήκη ενώ μένει να δούμε και τις συμμαχίες που θα διαμορφωθούν. Πληθαίνουν μάλιστα τα δημοσιεύματα που θέλουν συνασπισμό για τη διεκδίκησή της.

Πηγή: dailymedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add