Νέα σήματα καταλληλότητας προγραμμάτων! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2019

Νέα σήματα καταλληλότητας προγραμμάτων!


Η Nova ακολουθώντας τις αλλαγές που επιτάσσει η εποχή αλλάζει τα σήματα καταλληλότητας των προγραμμάτων με στόχο την μεγαλύτερη προφύλαξη των τηλεθεατών και των οικογενειών τους. Παράλληλα καθιερώνεται ειδική σήμανση για σκηνές που περιέχουν βία, σεξ, χρήση ουσιών, ακατάλληλη φρασεολογία, η οποία θα εμφανίζεται στην έναρξη του προγράμματος.

Η συνδρομητική πλατφόρμα έχει συμπεριλάβει στις υπηρεσίες της τη δυνατότητα γονικού ελέγχου, η οποία κλειδώνει είτε προγράμματα ανάλογα με τη σήμανση καταλληλότητας είτε ολόκληρα κανάλια. Εύκολα δηλαδή, μπορεί κάποιος να εφαρμόσει στον αποκωδικοποιητή του ή στο Nova GO ή στο Novaflix.

Επικείμενες αλλαγές και ενημέρωση κοινού:


Οι αλλαγές στα προγράμματα θα εφαρμοστούν από 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Η ενημέρωση του κοινού θα γίνει μόνο με τηλεοπτικό σποτ.

Οι αλλαγές στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος (EPG)και στις ρυθμίσεις γονικού ελέγχου στους αποκωδικοποιητές θα εφαρμοστούν σταδιακά με αναβάθμιση των αποκωδικοποιητών από 15 Σεπτεμβρίου. Ενδέχεται κάποιοι χρήστες μετά τις 30 Σεπτεμβρίου να βλέπουν τη νέα σήμανση στα προγράμματα, αλλά όχι στον Ηλεκτρονικό οδηγό ή στο μενού.

Οι ρυθμίσεις γονικού ελέγχου στους αποκωδικοποιητές δεν θα επηρεαστούν με την αναβάθμιση

Σύμφωνα με πρόσφατη αλλαγή της νομοθεσίας, η σήμανση των τηλεοπτικών προγραμμάτων (καταλληλόλητας) θα τροποποιηθεί έως τις 30/09/2019.



Επίσης, για την άμεση ενημέρωση των συνδρομητών, η Nova έχει ετοιμάσει το παρακάτω videο το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά από τα κανάλια της 1ης συνδρομητικής από τις 29/7.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add